Mustafa BÜYÜK
Onursal Üye
havucu sık veriyorum da marulu hafta da bir bazen 10 günde 1. tabakta havuç elma marul var bu arada
Maşallah allah nazarlardan saklasın pek bir tatlıymış![]()
ufaklık konuşuyor bu aralar çok dilli maşallah. ceresi resimlerde pembe çıkardı artık mavimsi çıkmaya başladı. daha yeni 4 aylık oluyor tam erinlik dönemi![]()
konuşmaya başladı cici kuş Ayşegül paşa aşkım diyor bu aralar mustafa demeye çalışıyor. çok değişik sesleri çıkıyor. verdiğimin hepisni yemiyor zaten ancak 5te 1ini yiyor feri kalanı kafesin tabanına
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:04 -->-> Daha önceki mesaj 00:03 --
tüy olayı derseniz tüyün kralına girdi bir türlü çıkmıyorçok tüy döküyor 1 aydır bakalım ne zamana toparlanacak
Mustafa Bey nee olmuş o kuşş öyleeMaşşallah Maşallah..Aynı kuluçkadan kardeşide bende var kendime ayırmıştım şuan babamlarda canavar gibi oldu o da..Çok iyi bir gene sahip kuştur.
Allah uzun ömür versin diyelim.
serkan bey teşekkür ederim. paşaya iyi bakıyorum elimden gelse birlikte uyuyacağım[/Q
sizin paşada çok yemek yiyor mu ? benim sülüman maşallah bir koca yemliği bitiriyor. bu arada serkan beyden almışsınız paşa yı şanslısınız![]()
serkan bey teşekkür ederim. paşaya iyi bakıyorum elimden gelse birlikte uyuyacağım[/Q
sizin paşada çok yemek yiyor mu ? benim sülüman maşallah bir koca yemliği bitiriyor. bu arada serkan beyden almışsınız paşa yı şanslısınız![]()
evet çok yiyor ama sürekli meyve sebze olduğu için yemde çok belli olmuyor eksilme. evet teee ankaralardan aldım geldim paşayı![]()
evet çok yiyor ama sürekli meyve sebze olduğu için yemde çok belli olmuyor eksilme. evet teee ankaralardan aldım geldim paşayı![]()
valla sevindim adınıza. darısı bizim başımıza![]()