Hamster suluğuna alıştırmanız kolay oldu mu? Ayrıca bu suluktan rahat su içebiliyor mu? Gga yapısı itibari ile hamster suluğu pek uygun değil gibi görünüyor.
Bu arada suları bir iki günde bir tazelememizin sebebi malum suda bakteri oluşumunu engellemek maksadı ile. Hamster suluğu da olsa sık sık suyu değiştirmekte fayda var.
bendede hamster sulugu var deneyecegim ama kuşun doğasına aykırı sanki biraz![]()
Evet günah hayvan tam doymazki böyle.yoksa üretimhanesi olanlar iş azalsın die kullanırlardi
Yuvalıgın onundeki mavi şey nedir?
Yok işkence yok bilmem ne demişsiniz ben üreticilerin kullandıklarını duymuştum bilyeye en ufak temasta damla su geliyor zaten 2.si ufacık kuşlar zaten sanki damacana su içiyorlar yok kana su içecek yok bilmem ne) bizim Türk milleti kadar olayı abartan yok 3. sü keyfimizden böyle beslemiyoruz bazen 2 hafta eve uğrayamadığım zaman oluyor bana kolaylık sağlıyor. siz normal suluk kullanmaya devam edebilirsiniz ben kolaylık olacağını düşünüp paylaşmak istedim o kadar..
)yuvalığın önünde ki mavilik orda bişey yok resmi biraz renklendireyim derken öyle çıkmış.
sinirlenmene gerek yok bizde kuşlara işkence oldugunu belirttik herkes özgür
çift için kucuk bir kafes...