Profil resmimdeki kuş dün öldü

Sıla Yetimoğlu

Yeni Üye
Sabahleyin hiçbir şeyi yoktu hatta baya iştahlı ve keyifliydi oyun falan oynadık. Ne olduysa akşam oldu kafeste kendini sıkıştırmıştı ve ayaklarını hareket ettiremiyordu. Felç inmiş gibiydi ve göğsünde su olamayacak morumsu renkte bir çizgi oluşmuştu. Sık sık nefes alıp kendini kastırmaya başladı ayakları iflas etmiş gibiydi. Su bile içemedi kalp krizine yorduk ölümünü. Yaşını bilmiyorduk ama hiç kızgınlığa girmedi. Çıtırın onu dövmesine rağmen yaşamıştı kurtarmıştım onu ama bu sefer çok ani oldu. Beni seven tek dişi kuştu. Boynumda avcumda kalbimin üstünde uyumayı severdi. Seslenince hep geri cevap verirdi. Çok tatlı su içerdi. Onu kaybedince çocuğumu kaybetmiş gibi oldum. Daha geleli 1 yıl olmamıştı ama kendini hemen sevdirmişti. Başına gelmeyen kalmamıştı çok garibandı belki de bu yüzden onu kendime yakın gördüm. Asmanın altında rahat uyu Boncuk maviş seni aslaaaaaa unutmayacağım. <3 :')

Dostlar sağolsun abi. Bende anlamadım bir anda oldu hasta da değildi. İştahı falan yerindeydi hiç bir şeyden korkmuşa da benzemiyordu ecel demek ki yaşını da bilmiyorduk yaşlı olabilir

Kuşun son halinin videosu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşır mısınız varsa.
Ölmeden evvelki birkaç gün önceki video da olabilir. Yumurta sıkışması olmasın?

Sabahleyin hiçbir şeyi yoktu hatta baya iştahlı ve keyifliydi oyun falan oynadık. Ne olduysa akşam oldu kafeste kendini sıkıştırmıştı ve ayaklarını hareket ettiremiyordu. Felç inmiş gibiydi ve göğsünde su olamayacak morumsu renkte bir çizgi oluşmuştu. Sık sık nefes alıp kendini kastırmaya başladı ayakları iflas etmiş gibiydi. Su bile içemedi kalp krizine yorduk ölümünü. Yaşını bilmiyorduk ama hiç kızgınlığa girmedi. Çıtırın onu dövmesine rağmen yaşamıştı kurtarmıştım onu ama bu sefer çok ani oldu. Beni seven tek dişi kuştu. Boynumda avcumda kalbimin üstünde uyumayı severdi. Seslenince hep geri cevap verirdi. Çok tatlı su içerdi. Onu kaybedince çocuğumu kaybetmiş gibi oldum. Daha geleli 1 yıl olmamıştı ama kendini hemen sevdirmişti. Başına gelmeyen kalmamıştı çok garibandı belki de bu yüzden onu kendime yakın gördüm. Asmanın altında rahat uyu Boncuk maviş seni aslaaaaaa unutmayacağım. <3 :')
başınız sağ olsun

Kuşun son halinin videosu ve son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşır mısınız varsa.
Ölmeden evvelki birkaç gün önceki video da olabilir. Yumurta sıkışması olmasın?
O asla yumurta üretmedi ve kızgınlığa çok girmedi dışkısı da iyiydi sadece bize geldiğinde soğuk kapmış o yüzden hani atamıyordu dışkısını popişinde birikiyordu çıtırda olduğu gibi yumurta belirtisi de görmedim ama son fotoğrafını atabilirim

Ölmeden önceki son hallerinden bahsetmişti hocam.

Ölmeden önceki son hallerinden bahsetmişti hocam.
O zamandaki fotoğrafında yüzü gözükmüyor maalesef. Her zamanki gibiydi iştahlıydı bana düşkündü sadece sanki biraz fazla uyumak istiyordu ama normalde de uyumayı sevdiği için pek takılmamıştım. Normalde kafesin ortasında kafasını arkasına sokup uyur ama o gece nedenini bilmiyorum yemlikle dalın arasına sokmuş kendini ben görmedim o sırada her ne olmaya başladıysa o zaman oldu

Geri