T
Tuan MAKSEL
Guest
Kuslari kizistirmak icin onde gelen besinlerden biri deniliyor .Siz ne düşünüyorsunuz?
Bikaç üretici yeme biraz karıştırığ verdiğini ve işe yaradığını söyleyip tavsiye ediyor bende emin degilim azönce mama yapıp bırazda karıştırıp verdım ama yemediler. Gerçi mamayıda yediremiyorum ya o ayrıCiddi misin? Apışıp kaldım ben vermem.![]()
Bikaç üretici yeme biraz karıştırığ verdiğini ve işe yaradığını söyleyip tavsiye ediyor bende emin degilim azönce mama yapıp bırazda karıştırıp verdım ama yemediler. Gerçi mamayıda yediremiyorum ya o ayrı![]()
Bence kesinlikle verme. O ne öyle lahmacun, adana kebap gibi.Nijer, bal dururken pul biber vermek garip.
Bence kesinlikle verme. O ne öyle lahmacun, adana kebap gibi.Nijer, bal dururken pul biber vermek garip.
pul biber tuzlu olur kuslara dokunmasin?
pul biber vermeyin. kuşa hele tuzlu şeyler asla. havuç yulaf misir kavun karpuz mandalina portakal soğuk corba verbiliriniz...
benimkiler herşey yiyor çay dahi içiyorlar ama tık yok![]()
soğuk çay içebilir ztn asitli şeyler falan vermeyin ama kola gazoz gibi şeyler.
yok yok kesinlikle öyle şeyler vermiyorum . ama yediğim herşeyden yiyorlar. benim yeşil erkek peyniri çok seviyor ama ayda yılda bir veririm![]()