PVC Kafes Hk.

Mustafa TELSiZ

Meraklı Üye
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki gibi bir pvc kafes almak istiyorum. :Kullanan arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak.

1. Ev ortamında olacağı için dışarı pislik tüy vb çıkıyormu
2. bunun aynısını nereden temin edebilirim .

DMLXz3.jpg

Kullanmadım ben fakat kullanışlı kafesler. Herşey derli toplu durur. Bst kafes var google'dan arama yaptığında bulursun. Tüm türkiye ye gönderim yapıyorlar. Fiyatlarıyla incelersin.

kafesler tabik kullanışlı ama yem vs dokülmesi yok gibi birşey diyebiliriz tabi kuslarınıza bağlı bir durum da bu ama tüy illaki dökülüyor. hele tuy dokumunde.

onun dışında şık bir durus ve rahat ve kolay temizlik vs. artıları var.

ankara içi ise pvc kafeste yardımcı oluruz.

pvc kafeste 4 bir yanı plastik olduğundan kuşlar rahat nefes alamazlar öncelikle bunu bilmenizi isterim ayrıca muhabbet kuşunda toz vardır her zaman pvc kafes kullanımında yanına gitiğiniz zaman kuşu kuş cırpınmasında bütün toz olduğu gibi süratınıza gelir ve bi zman sonra sizi rahatsız etmeye başlar eğer 2 çift için felan normal tekli kafes kullanmanızı tavsiye ederim bende hobi hane kurarken çok aşırı araştırdığım için bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim hayırlı olsun şimdiden..

Bende 4 katlı BST kafes var ve çok memnunum. Ayrıca 1 adette yine pvc salma var. Ondan da çok memnunum.

Geri