mehmet yusuf
Yeni Üye
Pvc kafes yapmak istiyorum
Pvc yi nerden bulabilirim
Fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
Pvc kafes yapmak istiyorum
bu pvc kafes işine bende taktım kafayı. pvc için gerekli malzemeleri buldum sayılır. yakında seri imalata geçerim eğer ilgi olursa.
nereden buldunuz, malzemeleri aradım aradım bulamadım istediğim gibi pvc malzeme
PAKPEN sitesinin bir kolu olan PAKDOOR - PAKPANEL sitesini buldum buranında ankara bayilerini buldum...
telefondan aradım bir kaçında pvc var. tabi gidip göreceğim. alabilirsem bir örneğini alıp benim bir tanıdı malzemeci var ona aldırtacağım. çünkü her türlü mazlemeyi alıyorlar firmalar aracacılığı ile daha ucuza alabiliriz.
buradan bayilere ulaşabilirsin hocam.
PAKPEN
Fatih bey bu kapıcılarda lambiri oluyor 10 cm, yada 20 cm lik, ayrıca tırtırlı oluyorlar, düz lambiri olanlarıda var tabaka şeklinde ama onların içinde strafor gibi bir zımbırtı var dışı kaplama, ama fiyat olarak kurtarmıyor, pahalı oluyor, sitelerde bu şekilde pvc kafes yapan birisi var ondan malzemeyi nereden aldığını öğrenmek lazım, eğer lambiri şeklinde istiyorsanız ostimde çok ucuza imalatını yapan yerler var,
Siteleri biliyor musunuz bilmiyorum ama, içerdeki bp den yukarı güneşevlere çıkan cadde üzerinde, büyük bir egzozcu var onun yanına hemen sağ tarafta
Siteleri biliyor musunuz bilmiyorum ama, içerdeki bp den yukarı güneşevlere çıkan cadde üzerinde, büyük bir egzozcu var onun yanına hemen sağ tarafta