Süleyman Kara
Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar rainbow diyen var değil diyen var, yeni çek kuşumuz hakkında fikriniz var mı? Neresine bakarak rainbow veya spangle diye yorumlanıyor?
Spangle ile rainbow arasında ne gibi bir fark var? İkisinden de bir resim ile anlatabilseniz keşke.Bu kuşa rainbow diyen rainbow görmemiş sanırım spangle kuş
Peki bu rainbowa örnek olarak koyduğu ilk resimdeki de sarı yüzlü ve sarısı aynı yere kadar gidiyor. Fark kanat deseninde mi ben ayırt edemedim de.arkadaş gerekli resimleri paylaşmış zaten. sarı yüz spangle kuşunuz.
Aynen öyle ama ben bizim kuşa piyasada ne deniyor diye merakımdan sordum yoksa yukarıdaki rainbow diye koyulan kuşlardan daha hoş renkleri ve belirgin desenlerinden ötürü bizimki daha güzel görünüyorKuş kuştur.
Kargaya yavrusu atmaca görünürmüş.Aynen öyle ama ben bizim kuşa piyasada ne deniyor diye merakımdan sordum yoksa yukarıdaki rainbow diye koyulan kuşlardan daha hoş renkleri ve belirgin desenlerinden ötürü bizimki daha güzel görünüyor
Haha yok öyle değil henüz iki günlük, herhangi bir kuşa baktığım gibi bakıyorum. Renk ve desenlerle ilgili fikrimi söyledim.Kargaya yavrusu atmaca görünürmüş.
İnsan bunları kendi evladı gibi sevdiğinden en güzel kendi kuşu sanıyor.
Kuşunuz güzel ve hoş ama maşallah.
Ne salak insanlar var hayatta merhametsiz acımasız,sağdakinin kanatları kesik diğerinin sorunu frenc molfmudur bilemedim. kanatlara bakın ya beslemeseler daha iyi.Umarım yardımcı olur.
Spangle örnekleri(kanat desenlerine dikkat);
Rainbow örnekleri;