Geçmiş olsun benimde dişi kuşta aynı sorun var ayrdıca fıs fıs diye ses çıkarıyor nefes alırken kuyruğunu aşagı yukarı oynatıyor araştırdığım kadarıyla solunum yolu problemi olduğunu ögrendim ve tetra ilaç alıp suyuna karıştımamı önerdiler.Hocam benim dişide tüy de aynı böyle kabarık nefes alışı hızlı arada kuyruk atıyor acaba sizde de varmı normal mi
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çok araştırdım astim olduğuna karar verdim ama hiç kimse bu hastalıktan kurtaramamış ne yapacaz bilemiyorumGeçmiş olsun benimde dişi kuşta aynı sorun var ayrdıca fıs fıs diye ses çıkarıyor nefes alırken kuyruğunu aşagı yukarı oynatıyor araştırdığım kadarıyla solunum yolu problemi olduğunu ögrendim ve tetra ilaç alıp suyuna karıştımamı önerdiler.
Astım belirtileri ve tedavisiHocam çok araştırdım astim olduğuna karar verdim ama hiç kimse bu hastalıktan kurtaramamış ne yapacaz bilemiyorum
Bana tetra olduğunu söylediler sadece tetradox mu bilemiyorum.Saolun bi soru daha sorayım tetra dediğiniz tetradox mu insanlar için kullanılan antibiyotik olan ?
Hocam özür dilerim konunuzu baltalamak istemedim sadece sizin kuşun duruşu ile benim kuş aynı idi sadece onu sormak istedim konu biraz uzadıGeçmiş olsun da doğru yer konunun altında olduğunuzu düşünmüyorumkonu açıp daha saģlıklı bilgiler alabilirsiniz.