Rekor bende galiba 8 yumurta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan g0rky06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

g0rky06

Onursal Üye
Merhaba kandil günü yumurtalarımızı aldık hayırlısı olsun.

Erkek dişiden daha çok gömülüp yatıyor çok şasırdım :D
Not: arkadaslar yumurta sayısı 9 oldu ona göre :D
7ja3.jpg

2gve.jpg

vsle.jpg

nbb0.jpg

Son düzenleme:
hadi gözünüz aydın :) 8/4 çıkar inşallah :)

Vay masallah benimki birinciyi cikardi bakalm kac tane daha gelecek :)

Maşallah daha çok olur inşallah. Bende 11 tane yapmıştı 2 ay oldu hala yavru çıkucak :) tabiki attım bozuk yumurtaları şuan 6 tane sağlam yumurta var

hadi gözünüz aydın :) 8/4 çıkar inşallah :)

Vay masallah benimki birinciyi cikardi bakalm kac tane daha gelecek :)

Maşallah daha çok olur inşallah. Bende 11 tane yapmıştı 2 ay oldu hala yavru çıkucak :)�� tabiki attım bozuk yumurtaları şuan 6 tane sağlam yumurta var

maşşallah yaşları kaç bide kaçıncı kez yumuurtluyorlar :D

Teşekkürler arkadaşlar ilk kuluçkaları erkekle beraber yumurtanın üstüne yatıyorlar 1 yasındalar cok iyi beslenmeye devam ediyorlar erkek her dakka dısarıdan yem yıyıp hemen yuvalıga gırıyor :D

13 yumurtayla halen rekor bende sanirim :) 13 yumurtanin hepside bos cikmisti buda ayri bir rekor olsa gerek :)

maşallah inşallah hepsi doludur :) biz daha 1 tane alamadık :(

sağlıklı bol yavrular

Teşekkürler müjde oldu bu aksam bana . Dişi kırmızı gözlü lutino erkek cekoslavak yavrular nasıl olcak merak ediyorum
[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] sizdende yorum bekliyorum :D

Son düzenleme:
Teşekkür ederim teveccühün için kardeşim. Maşallah sağlıklı çift. Yumurta sayısı iyi baktığının ve kuşlarının kanının sağlam olduğunun habercisi.. İnşallah doludur hepsi, biraz yardım gerekebilir beslemede. [MENTION=6181]murat DEMİR11[/MENTION]'de 9 yavru 2 de bekleyen yumurta vardı, onlar da çıkmıştır sanırım. :)

Maşallah İkinize de.. :)

Teşekkür ederim teveccühün için kardeşim. Maşallah sağlıklı çift. Yumurta sayısı iyi baktığının ve kuşlarının kanının sağlam olduğunun habercisi.. İnşallah doludur hepsi, biraz yardım gerekebilir beslemede. [MENTION=6181]murat DEMİR11[/MENTION]'de 9 yavru 2 de bekleyen yumurta vardı, onlar da çıkmıştır sanırım. :)

Maşallah İkinize de.. :)

Teşekkür ederim kırmayıp yorum yaptığınız için . Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yumurtalarla pek oynamadım ama pempe ve içleri dolu gibi görünüyor çıkana kadar pek dokunmucam benim merak ettigim yavrular lutino olacakmı karışıkmı olacak acaba :D

oy maşallah inşallah birkaç ay sonra benimkilerde çiftleşirde bebişler gelir :)

Merhaba kandil günü yumurtalarımızı aldık hayırlısı olsun.

Erkek dişiden daha çok gömülüp yatıyor çok şasırdım :D
2gve.jpg

vsle.jpg

nbb0.jpg

maşallah inşallah hepsi de çıkar sağlıklı olular. bişey dicem kuşlar benimkilerin tıpatıp aynısı benimde sarı dişi yeşil erkek, büyük tesadüf, inşallah benimkilerde böyle yumurtlar :):)

Geri