A
armand0
Guest
Hadi bakalımm Kartvizitler benden
Kuşları çoğaltın sonra alırım yavrularınızdan 

atysguywevrhw34tbnu y983uı23jhbrasu kjn3qjkerıqwnad-0q opj21ou9*ur9o nawmnkjfsuıh8u0w ıt32k m,r aü90ujrf90932r njkrbuzhğ9fıx 893q2 nrjkn uuuıq1or12jruıo hsdfı90 kq3rnfu9dvı0 *3jrjqn23r up98şy 389rhıq2ne4
kahkaha attım hacıııııııııııııııı
Daha görmediler dur ilk tepkilerini merk ediyorum![]()
![]()
Şey acaba fiyatlarınız ne kadar
![]()
Ama o arka plan Hello Kitty'li olmalıydı.![]()
selen teyzem daha yapak suniye yazıp yazıp duruyo elinde olanıda öldürecek ona acıyom benburaya gelmedi daha
![]()
Sende mi bürütüs?Getir Sevo ablana 1 haftada yavrulatırım.
![]()
burdayımyok öldürmem ben iyi bakarım onlara
selen teyzem daha yapay suniye yazıp yazıp duruyo elinde olanıda öldürecek ona acıyom benburaya gelmedi daha
![]()
Selen tüpleri hazırlamaya gitmiş dünya'ya açılcaksınız sen hala hello kitty'den bahsediosun büyük düşün holding için arazi bakıcam şimdi netten![]()
haha
Selen tüpleri hazırlamaya gitmiş dünya'ya açılcaksınız sen hala hello kitty'den bahsediosun büyük düşün holding için arazi bakıcam şimdi netten![]()
haha
artık uzmanım diyon yani getirin üfleyelim 1 haftada hamile olarak geri verelim auahahhauhauauauuhauuha
Harbiden bunlar suni üretim yapcaz diye kuşçudan kuşları alıp alıp öldürmesinler 2 günde iflası çekerler![]()
![]()
Harbiden bunlar suni üretim yapcaz diye kuşçudan kuşları alıp alıp öldürmesinler 2 günde iflası çekerler![]()
![]()
sizin yapamadığınızı biz yapıyoruz ondan bu kin öfke kıskançlık dimi![]()
İlker ben yapmıyorum ama Selen o konuda oldukça profesyonel yakında sertifikasını da alacak. Dünyaya açılacağız sen hala uyu![]()