Sahiplendirilecek çift muhabbet kuşları (YKA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf Kürşat AKKUŞ

Onursal Üye
Muhabbet Kuşu Üreticisi
Alttaki Takım forumdan Önder Ayyıldız kardeşime sahiplendirilmistir bol ve sağlıklı yavrular alır inşaallah üstteki takım için suanlik satış iptal çünkü her iki takımda da yavru vardı onlara kaydırdık

14 - Açıklamalar: Kuşlardan daha önce yavru aldım bakıcı çiftlerdir ırk değişikliğinden dolayı satıştadırlar. Yavru alamayan arkadaşlarımız için iyi bir fırsat akvaryum ile takas olabilir veya iri ırk dişi ile takas olabilir. İki çiftte dinlenmedeydi heran yumurtlayabilirler.

,

Son düzenleme:
Maşallah Yusuf Kürşat usta.
Alana satana hayırlı olsun.

Maşallah, hayirli satışlar olsun.
Fiyat gayet uygun, yavru özlemi çekenler için iyi fırsat.

İyi satışlar. Yeni sahipleri sağlıkla beslesinler. Bol bol yavru alsınlar.

Hayırlı satışlar usta

Hepinize çok çok teşekkür ederim gerçekten yavru alamayanlar için iyi bir fırsat

Maşallah alanada satanada hayırlı olsun. Fiyat uygun..

Mobilden gönderildi.

maşallah,uygun fiyat eş tturmaya uğraşmaktansa iyi bir fırsat,alana satana hayırlı olsun.

Herkese çok çok teşekkür ederim çiftler yumurtlamak üzere eğer yumurtlarsalar ilan devam ediyor yumurtaları katdirabilirim dediğim gibi akvaryumla veya iri ırk disilerle takas olur

Hayırlı satışlar. Buralarda olsa kacirmazdim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı satışlar. Buralarda olsa kacirmazdim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirlisi olsun 2 gündür kuşlara bakamiyorum ilk çift yumurtlamis olabilir yarın bakacağım bi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:08 -->-> Daha önceki mesaj 23:47 --

İlan günceldir.

Fiyat gayet uygun hayırlı satışlar.

Maşallah çok güzeller, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.

Maşallah. Kaliteden ödün vermek istemeyenler için güzel bir fırsat

Hepinize tek tek teşekkür ederim hafta sonu yumurtalariyla çekerim 2 takimida. gündüz işte olduğum için sabah 15 dakika yem kontrolü yapıyorum yuvalara bakmiyorum tahminimce yumurtlamislardir

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:07 -->-> Daha önceki mesaj 21:37 --

Tahminimde yanilmamisim çiftler yumurtlamislar ilan günceldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri