Mapavrili Yeni Üye Katılım 8 May 2013 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 10 May 2013 #1 Merhabalar, Aramızda varmı bilmiyorum ama saka kuşu besleyen üreten varmı acaba ?
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 10 May 2013 #2 merhabalar...siteden gökhan genç arkadaşımızda var diye biliyorum...
Mapavrili Yeni Üye Katılım 8 May 2013 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 10 May 2013 #3 Murat ÖZYÜREK' Alıntı: merhabalar...siteden gökhan genç arkadaşımızda var diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim buldum mesaj attım inşallah ulaşırım
Murat ÖZYÜREK' Alıntı: merhabalar...siteden gökhan genç arkadaşımızda var diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim buldum mesaj attım inşallah ulaşırım
M muammer tokay Guest 25 Eyl 2013 #4 saka kuşu saka kuşu besliyorum ve uzun zamandır üretmeye çalışıyorum ama malesef başaramadım üreten arkadaşlarım oldu
saka kuşu saka kuşu besliyorum ve uzun zamandır üretmeye çalışıyorum ama malesef başaramadım üreten arkadaşlarım oldu