salma yapımım bitti

1. fotoğrafta en sol ve en sağdak kuşlara hayran kaldım maşallah çok güzeller. salmanız da hayırlı olsun :)

emeğinize sağlık güzel olmuş onnumara beş yıldız ;)

Ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş..

Emeğinize sağlık. Yemliği felan yukarı takıp etrafınada karton çevirirseniz yerler pislenmez.

sağolun teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dostlar

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:52 -->-> Daha önceki mesaj 21:51 --

Emeğinize sağlık. Yemliği felan yukarı takıp etrafınada karton çevirirseniz yerler pislenmez.

problem degil hergün süpürüyorum

Kardeşim hayırlı olsun çok güzel olmuş valla hayırlı üretimler.

çok güzel olmuş elinize sağlık :)
bu salmalarda kuş yakalmak zor olmuyor mu ? :D

çok güzel olmuş elinize sağlık :)
bu salmalarda kuş yakalmak zor olmuyor mu ? :D

teşekkür ederim biraz zor oluyor ama akşamları loş ışıkta daha iyi yakalarım diye düşünüyorum kuşlar baya rahat ettiler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18 -->-> Daha önceki mesaj 22:16 --

1. fotoğrafta en sol ve en sağdak kuşlara hayran kaldım maşallah çok güzeller. salmanız da hayırlı olsun :)

sağol kardeşim daa iyisi sizlerin olsun gri ile sarı kafalı show eş değiller aslında ama birbirlerine çok yakışıyorlar sarı kafanın hanımı 1 temmuzda gelecek nasip olursa

Kardeşim hayırlı olsun çok güzel olmuş valla hayırlı üretimler.

sağol kardeşim çok teşekkür ederim daha iyisi ssein olsun nişalalh

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:21 -->-> Daha önceki mesaj 22:19 --

Çok Hoşuma gitti.Bende kopya cekip yapacam sanırım

inşalalh kardeşim hazır tezgah vardı bende ön tel ile birlikte toplam 75 lira masraf ettim ön tel ve diğer tel için.

10 numara 5 yıldız.. Güle güle kullanın. :)

kime yaptırdın abi yani hangi dalda uğraşan insanlara yaptırdın

Olağanüstü muhteşem salma olmuş emeğinize sağlık : )

Geri