Nevzat Samet BAYKAL
Paylaşımcı Üye
01 - Irkı: Normal
02 - Cinsiyeti: 5 Dişi 5 Erkek
03 - Yaşı: -
04- Sağlık Durumu: Çok iyi
05- Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: 1 dişi 1 erkek 80 TL (Kuşlar tek verilmeyecek. Örneğin 1 dişi 1 erkek, 2 dişi 2 erkek gibi verilecek)
07 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara Eryaman 4. Etap
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Sadece Ankara içi
10 - İrtibat Telefonu: Özel mesaj veya konu altına yorum yazarak ulaşınız.
11 - Mail Adresi: -
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
13 - Açıklamalar: Damızlık yapmak için kendime ayırdığım, yine kendi çiftleriminden olan yavrulardır. Normal muhabbet kuşunu beslemeyi bırakıyorum. O yüzden satıyorum. Kuşlar karma şekilde box kafesimin bir gözünde durmaktadır. Aralarında eş tutmuş ama ayırmadığımdan yavru almadığım 2-3 çift var. Kuşlar tek satılmayacak. Dişi ve erkek eşit sayıda verilecek (1 dişi 1 erkek, 2 dişi 2 erkek gibi). İster anlaştığı eşle alırsınız. İsterseniz de dilediğiniz herhangi bir dişi ve erkeği alabilirsiniz. Seçmek serbest.

02 - Cinsiyeti: 5 Dişi 5 Erkek
03 - Yaşı: -
04- Sağlık Durumu: Çok iyi
05- Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: 1 dişi 1 erkek 80 TL (Kuşlar tek verilmeyecek. Örneğin 1 dişi 1 erkek, 2 dişi 2 erkek gibi verilecek)
07 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
08 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara Eryaman 4. Etap
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Sadece Ankara içi
10 - İrtibat Telefonu: Özel mesaj veya konu altına yorum yazarak ulaşınız.
11 - Mail Adresi: -
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: -
13 - Açıklamalar: Damızlık yapmak için kendime ayırdığım, yine kendi çiftleriminden olan yavrulardır. Normal muhabbet kuşunu beslemeyi bırakıyorum. O yüzden satıyorum. Kuşlar karma şekilde box kafesimin bir gözünde durmaktadır. Aralarında eş tutmuş ama ayırmadığımdan yavru almadığım 2-3 çift var. Kuşlar tek satılmayacak. Dişi ve erkek eşit sayıda verilecek (1 dişi 1 erkek, 2 dişi 2 erkek gibi). İster anlaştığı eşle alırsınız. İsterseniz de dilediğiniz herhangi bir dişi ve erkeği alabilirsiniz. Seçmek serbest.

Son düzenleme: