Karadeniz Pet

Selam

1905sss

Yeni Üye
Katılım
17 Ağu 2021
Mesajlar
9
Tepkime puanı
1
Merhaba dostlar,

İstanbul'da ikamet ediyorum 47 yaşındayım. 7 yıldır Maviş adında erkek bir muhabbet kuşumuz var.

Aslında oğlumun ama klasik bakımı ile ben ilgileniyorum :) O daha çok seviyor oynuyor.

Bir kaç gündür ishalden dolayı sıkıntı yaşıyoruz bu sefer iyileştiremedim henüz. Bununla ilgili danışmak için gelmiştim ama önce bu başlıkta kendimi tanıtayım sonra ilgili başlıkta yardım isterim diye düşündüm.

( Son iki günde iki foruma üye oldum. Bugün bir emekli veteriner kuşunuz iyileşebilirde ölebilir dediği için ne kadar çok yardım alırsam o kadar iyidir dedim. Ve birden fazla portalda yardım istemeye karar verdim. )
 
Yemesinde içmesinde sıkıntı var mı halsiz mi?
 
Forumun ilgili kısmını çok ayrıntılı yazdım değerli dostum. Belki de tek olumlu şey iştahı çok iyi Ne koysanız yiyor.
 
Ben bildigimi soyleyeyim benim kusumda ise yaradi daha bilgili arkadaslar umarim yardimci olur yanlis varsa duzeltsinler. Antibiyotik verilmemeli bagisaklar zarar gorur. Bagirsak flora duzenleyici damla kullanabilirsiniz. Yemini 2-3 gun sadece aspur verebilirsiniz. Cok soguk veya cok sicak nemli ortamlarda kuslar etkilenir oyle bir ortam varsa o duzeltilmeli. Cok su kaybetmemesi lazim bir an once tedaviye baslanmali. Cok su kaybederse ishal uzun surerse kuruluk hastaligi baslayabilir cok su kaybetmemeli. Diski resmi ile daha bilgili arkadaslar dogru yorumlar yapabilirler. Ben aspur, flora duzenleyici , pirinc buyuklugunde ge- oral (1 gun sulukta durdu) ve dal dari verdim. vitamin,sebze meyve vermeyi bir muddet keserek buyuk olcude ishalini azalttim. Ve bulundugu ortam cok nemli oldugu icin havasi duzelterek iyilesme surecine gectim. İyilesme tamamlanmasi icin Haftada bir kere probiyotik.damla damlatiyorum buda onemli.cok nemli memleket kuslari ishal yapar.Umarim kusunuz iyilesir.
 

Benzer konular

Geri
Üst