Senegal papağanım kendini yoluyor!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Benny.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belirgin bir değişim gözlenemez muhtemelen zamanla düzelecek. Elinizdeki ürünlerden multi vitamin haftafa 1 diğerleri haftada 2 kez kullanın. Sürekli. Bitince de daha işlevsel takviyeler öneririz..
Merhaba 3.Günün sonuna geldim dediğiniz gibi 3 vitamini karıştırıp verdim hep ama suyu balık akvaryumu gibi kokuyordu yine de içtiğini temin ettim hep. Ama bilemedim zararlı mı neden kokuyor. Yarın da 2 gün boyunca dediğiniz gibi 1 vitaminle devam edeceğim. Bir ilerleme malesef yok evet. 3 gün içerisinde 10dk dışarı çıktım geldiğimde kuyruğu yoktu yerde 12 kırpılmış kuyruk tüyü buldum hepsini sanki makasla keser gibi kökünden 1 cm bırakarak kırpmış. Kökleri duruyor.

Temelde stres var hocam. Kısa sürede düzelme beklemeyin. Zaman alacak düzelmesi. Aslında yanına bir arkadaş düşünülebilir. Siz sürekli evde olamazsınız sonuçta. Bir ihtimal arkadaş onun stresini azaltır.
Eğer takviyeler bozulmamışsa Suyun bir miktar kükürt kokması normal. Günde iki kez taze hazırlarsanız koku azalır. Sabah aklam kenevir yağı veriyorsunuz dimi ? Aslında tek tip beslenmenin de önüne geçebilirsek çok daha iyi olacak. Yağsız ve Çeşitli tohumlar yemesi çok iyi olur kenevir keten tohumu chia ve yulaf gibi tobumlar iyi gelecektir. Hele de çimşendirerek verilirse.

Temelde stres var hocam. Kısa sürede düzelme beklemeyin. Zaman alacak düzelmesi. Aslında yanına bir arkadaş düşünülebilir. Siz sürekli evde olamazsınız sonuçta. Bir ihtimal arkadaş onun stresini azaltır.
Eğer takviyeler bozulmamışsa Suyun bir miktar kükürt kokması normal. Günde iki kez taze hazırlarsanız koku azalır. Sabah aklam kenevir yağı veriyorsunuz dimi ? Aslında tek tip beslenmenin de önüne geçebilirsek çok daha iyi olacak. Yağsız ve Çeşitli tohumlar yemesi çok iyi olur kenevir keten tohumu chia ve yulaf gibi tobumlar iyi gelecektir. Hele de çimşendirerek verilirse.
Arkadaşı yanında varmış fakat kavga etmişler ve onu öldürmüş o da Senegalmiş. Ondan sonra da kendini yolmaya başlamış. Evet hergün 2 kez veriyorum yağı. Sabah pelet veriyorum ona da birkaç damla kenevir yağı damlatarak veriyorum kokusunu seviyor sanırım. Az yiyor ama yiyor yavaş yavaş. Tam bir diyet oturtamadım çünkü ıslak şeyleri sevmiyor hiç alışmamış chop yapıyorum ama yemiyor hatta sinirlenip kendini yoluyor.

Pelet yiyorsa süper. Diyetinin %80-90'ı peleteten oluşsun. Çekirdeği ödül babında az verin arada. Probiyotik alın. Prozim plus, powermax probiatica, probac1000 üçünden birini alın. Takviyelerin tazeliğinden şüpheniz varsa yeni takviyeler önerebilirim.

Pelet yiyorsa süper. Diyetinin %80-90'ı peleteten oluşsun. Çekirdeği ödül babında az verin arada. Probiyotik alın. Prozim plus, powermax probiatica, probac1000 üçünden birini alın. Takviyelerin tazeliğinden şüpheniz varsa yeni takviyeler önerebilirim.
Takviyeler bu yıl son yazıyor üstünde ayrıca papağan resmi yok muhabbet kuşu resmi var üzerinde. Önerirseniz alabilirim birkaç tane temel vitaminlerden. Peleti de 1 avuç koyuyorum sabah açken hani yesin diye 5 6 tane anca yiyor. Yani diyet önerirseniz çok iyi olur aslında

Önünden çekirdeği çekin pelet yemek zorunda kalsın birkaç tane yiyorsa fazlasını da yer.
Karadeniz petten ;
Gerwit 20 ml , Med tolyamin forte 30 ml, versele laga colombine vita 100 gr , entrobac 30 gr. Carnisspeed 30 ml, sedochol 30 ml , söylediğim probiyotiklerden biri de varsa onu da eklersiniz yada gr pet ürünlerinden bakın hangisinde tümü varsa ordan alın tek kargo ücreti ödemek adına.

Önünden çekirdeği çekin pelet yemek zorunda kalsın birkaç tane yiyorsa fazlasını da yer.
Karadeniz petten ;
Gerwit 20 ml , Med tolyamin forte 30 ml, versele laga colombine vita 100 gr , entrobac 30 gr. Carnisspeed 30 ml, sedochol 30 ml , söylediğim probiyotiklerden biri de varsa onu da eklersiniz yada gr pet ürünlerinden bakın hangisinde tümü varsa ordan alın tek kargo ücreti ödemek adına.
Bunların hepsini almalıyım doğru mu anladım? Pelet zorlarım tamam ama daha da kötüye gidiyor ben önünden pelet yemi almadıkça kendini yem tasının başında yoluyor bağırıyor ama yine de yaparım tamam

Zamanla alıştırın birden çok yüklenip strese sokmadan. Günde yarım saat arttırarak pelet yem tutun kabında. Zamanla alışacaktır.
Evet bahsettiğim tüm takviyelerin ayrı ayrı faydası olacak en önemlisi de probiyotik.

Zamanla alıştırın birden çok yüklenip strese sokmadan. Günde yarım saat arttırarak pelet yem tutun kabında. Zamanla alışacaktır.
Evet bahsettiğim tüm takviyelerin ayrı ayrı faydası olacak en önemlisi de probiyotik.
Şimdi baktım hepsine bilgisayardan fakat med tollyamin forte bulamadım grpette varmış ama stokta yok. Karadeniz pette probiyotiklerin üçüde yok. Diğer 5 vitamini karadeniz petten alacağım tollyamin yok çünkü. Probac1000 mi almalıyım grpetten yoksa prozim plus mu alayım birde kaç gr/ml alayım tek ürün alacağım oradan. Ayrıca karadeniz petten önerdiğiniz tohum karışımı varsa onu da ekleyeyim sepete

Son düzenleme:
Kenevir ve yulaf alın ama az alın yemeyebilir. Alıştırmak uzun sürebilir vs. Med tolyamin yoksa Bt amin forte veya depovit aminovit de olabilir ikisinden birini alın. Prozim plus alın bana kalırsa ama onu bölünmüş satmıyorlar sanırım.

Kenevir ve yulaf alın ama az alın yemeyebilir. Alıştırmak uzun sürebilir vs. Med tolyamin yoksa Bt amin forte veya depovit aminovit de olabilir ikisinden birini alın. Prozim plus alın bana kalırsa ama onu bölünmüş satmıyorlar sanırım.
Tamam yarın bakacağım elime ulaştığında nasıl kullanacağımı sorarım. Birde sizden bir ricam daha olacak diyet konusu. :)

Diyet derken kastınız ne yemeli ? ise pelet yemle devam edin zamanla diyetin %90'ı pelet olsun.

Geri