Uğur DOĞAN
Paylaşımcı Üye
Kafam çok karıştır.Vitamin plus alcaktım ama Sera Bronchipur W Bitkisel Enerji İçeceği diye başka bir çeşit var.Hangisini alsam isabet olur acaba
Kafam çok karıştır.Vitamin plus alcaktım ama Sera Bronchipur W Bitkisel Enerji İçeceği diye başka bir çeşit var.Hangisini alsam isabet olur acaba
sadece kus için olanı dusunuyorum ben dostum
onuda forumda kullanan vardı ama adını hatırlamıyorum aramaya sera yazarmsıısn o kişiye soralım
Juen Pet Market / Pet Shop / Kuş / Muhabbet Kuşu / Vitamin - Mineral
Ben de alacam bi vitamin ama.. Bir türlü karar veremiyorum.
Bunlar suyuna mı karıştırıyor acaba? Birde hergün ya da 2 günde bir değiştirilmeyen cinsinden almak istiyorum. Ben haftalık değiştiriyorum suluğunu. O kadar gidecek bir vitamin istiyorum.
sera plus v vitamin kullanabilirsin en etkilisi ve güzel bir vitamin kombinasyonudur.
sera plus v vitamin kullanabilirsin en etkilisi ve güzel bir vitamin kombinasyonudur.
Sera Vitamin Plus V Kuşlar İçin Vitamin 15 ml / Kuş / Papağan Vitamini - Papağanlar için Vitamin / Juen Pet Market / Pet Shop
Cihan Hocam, şimdi bunda haftalık 5 damla diyor. Suyuna kattığımızda 1 hafta boyunca o su durur mu yoksa değiştirmek gerekir mi daha kısa sürelerde?
Gerçi değişik suluk boyları var nasıl ayarlanacak o damla sayısı, belki ambalajında yazıyordur.