Burak Palabıtık
Yeni Üye
Tamam çok tşk ama mecbur yatarken soğuyacakKonumu iyi. Kafese dayamasanız da olur. Sıcak olsun ki buharını kuş solusun.
Miktar olarak da çay kaşığı az. Vicksin üzerinde yazıyor mu kullanım hususu bakın.
Soğuk olursa zararı olurmu?Konumu iyi. Kafese dayamasanız da olur. Sıcak olsun ki buharını kuş solusun.
Miktar olarak da çay kaşığı az. Vicksin üzerinde yazıyor mu kullanım hususu bakın.
Zarar olmaz ama sıcak su faydalı.Soğuk olursa zararı olurmu?
Bügün ilk gün hırıltı azaldı baya tekrar video göndermeli miyim? Gelişmeler bunlar ve çok heyecanlanıyordu beni görünce heyecan da azaldı.Zarar olmaz ama sıcak su faydalı.
Gönderin bakalım yine.Bügün ilk gün hırıltı azaldı baya tekrar video göndermeli miyim? Gelişmeler bunlar ve çok heyecanlanıyordu beni görünce heyecan da azaldı.
Kaç gün yapmam gerek ve akşam olunca hırıltı biraz arttı ama eskisi kadar değilGönderin bakalım yine.
Üç dört gün yapın.Kaç gün yapmam gerek ve akşam olunca hırıltı biraz arttı ama eskisi kadar değil
4-5 gün oldu hala hırıltı azalmadıÜç dört gün yapın.
İlaç tedavisi gerekebilir veterinere gidin. Astım olabilir.4-5 gün oldu hala hırıltı azalmadı
Peki soğuktan olabilir miİlaç tedavisi gerekebilir veterinere gidin. Astım olabilir.
Hırıltı sürekli ise soğuk algınlığı ilerliyordur. Nedeni soğuk alması ve solunumsal bir durum sonuç hırıltı. Tedavisi ise doğal yollarla olmuyorsa ilaç.Peki soğuktan olabilir mi