Ahmet caliskan
Meraklı Üye

Satılık Damızlı show jumbo yavrular Çek damızlık yavrular slovakya damızlık yavrular elimde kendi üretimim olan tamamen ev ortamında bakımları yemleri mamaları vitaminleri vb vb eksik edilmemiş itina ile üretdigim yavru ve damızlıkları siz dostlarımla paylaşmak istedim. İşin ticari boyutu verdigim emek ve mama yem parasını içine çok az katıcagıma inanıyorum fiyat oranlarımı gelip evimden seçerken konuşuruz. yavru garantisi veriyorum ek olarak begenmediginiz takdir de geri iadem kabul dür. Mubişlerimin arkasındayım şu anda damızlıklarımın yarısı yumurtalı yavrulu karışık dır. gelip bakarak begenerek ala bilirsiniz. Fiyat konusu ise 150 tl ve 600 tl arasında degişmekde şu anda show jumbo takımımın 9 yumurtası da dolu şekilde ortalama bu gün yarın ilk yumurta çatlıycak hayırlısı rabbim den.
Not: Resimler Haricide elimde damızlık ve Yavru muhabbetlerim elimde mevcut.
İstanbul Avrupa yakası K.ÇEKMECE SEFAKÖY İNÖNÜ MAH.
SATILIK ÇEŞİTLER JUMBO, SLOV, ÇEK YERLİ VB.
DAMIZLIK CİFTLER FİYAT LİSTESİ: 150 TL DEN 600 TL KADAR
1.5 AYLIK YAVRU FİYATLARI: 50 TL DEN 75 TL KADAR
lutino DAMIZLIK TAKIM 250 TL
lutino 7 AYLIK KENDİ YAVRUM NOT RESMİNİ PAYLAŞCAM YAKINDA 200 TL VEREN OLDU DİŞİ İNANIN VERMEDİM.
AMA BURDA İYİ BİR ARKADAŞIMA GTSİN DİYE PAZARLIKLI FİYATI 120 TL BIRAKIYORUM.
lutino dişi 7 aylık 120 tl
EVİMDE BİR ÇAY KAHVE İÇERKEN KUŞLARI BEGENEREK ALA BİLİRSİNİZ.
Begenmediginiz taktirde para iade dir.
iade kabul etmeme durumlarım KANATLARIN MAKASLANMASI ÇEKİLMESİ EZİYET GİBİ DURUMLARDA KESİNLİKLE İADE ALMAM
HAYVANA İŞKENCE EDENLERE ASLA TAHMÜL EDEMEM. ONLARDA BİRER CANLI UNUTMAYALIM. İ
Son düzenleme: