İnş Ahmed bey bi yumurtalar gelsindeYumurta ve yavrularini paylasirsiniz insallah Cengiz Bey bizi de bilgilendirin kulucka ve bakim surecinde
Dişide bu Yusuf bey. 5-6 aydır bunları çifte giydirmek için uğraşıyorum önce dişi tüye girdi tüyden çıktı ardından erkek tüye girdi. İlk kuluçkaları olacak 2015 bilezikli kuşlar. Konya'dan getirtirdim bunları erkeğin babası çok vasıflı sağlam kan dişide normal.Gözün aydın cengiz abi dişi ne renk aynı erkekten bende var yeşil dişiyle benimkilerde çiftleşti yumurta bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 5717
Dişide bu Yusuf bey. 5-6 aydır bunları çifte giydirmek için uğraşıyorum önce dişi tüye girdi tüyden çıktı ardından erkek tüye girdi. İlk kuluçkaları olacak 2015 bilezikli kuşlar. Konya'dan getirtirdim bunları erkeğin babası çok vasıflı sağlam kan dişide normal.
Senin kışlarında maşallahı var bir çifte jepones bulunsun dedim. Denk geldi aldım. hafta sonu Kayseri'den aldım onudaBendekilerde bunlar dişi kuyruk vurmaya başladı yumurta yakındır bekliyorum bende abi japonesdemi getirdin sen profile koymuşsun
Ekli dosyayı görüntüle 5722
Valla benimde aynı abi hanımlara acil bir çare bulmak lazımSenin kışlarında maşallahı var bir çifte jepones bulunsun dedim. Denk geldi aldım. hafta sonu Kayseri'den aldım onudagelene kadar hanım başımın etini yedi
Nisa'na gittik kuş aldık
![]()
Japonesler de değerli kuşlar showlar kadar tutulmuyor ama bir çifte bulundur derimValla benimde aynı abi hanımlara acil bir çare bulmak lazımjapones benimde kafama yatıyor gibi bi dene bakalım abi ona göre 1 çiftte ben getirim olmassa
Huyu suyu nasıl abi yerli gibimi show gibi kök söktürüyor mu bi 5 katlı pvc daha dizecem bursadan 4çift hediye show gelecek 1 dolap boş oraya bir japones düşünüyorumda tabi hepsi için önce hanımı kandıracazJaponesler de değerli kuşlar showlar kadar tutulmuyor ama bir çifte bulundur derim![]()
Tesekkürler Kahraman bey inş yavruların yeme düştüğünü görmek kismet olur.Hayırlı olsun cengiz hocam. Japones ler çek kuşlar gibi çatır çatır ürer ama tek zaafları yavruları çok basit hasta olabiliyor özellikle yeme düşme süreçlerinde ortam sıcaklığına ve beslenmelerine mutlak dikkat edilmesi gerek 45 günlük olana kadar ne olacakları hiç belli olmuyor. Show yavruların yeme düştüklerinide görmek nasip olur inş.
İnşallah Fatih bey çok tesekkürler güzel dikekleriniz içinMaşallah Cengiz Bey yavruların yeme düştüğü günleri de görürüz inşallah.