Fatih Çevik
Meraklı Üye
Irkı: show jumbo yavru ve daha ince jumbo boy eşe hazır dişi.
Cinsiyeti : erkek dişi
Yaşı : yavru 35 günlük dişi jumbo 7 8 aylık civarı.
Bilezik : mavi dişi 2015 tkf bilezikli yavru 2016 özel bilezikli
Yer : istanbul anadolu yakası
Fiyat : yavru 175 lira Damızlık mavi dişi 120 lira
Iletisim : 05327385360
Açıklama : herkese selamlar. 2 adet kuş için İlan açacaktım birlestirdim umarım açık olmuştur. Satılık olan kuşlardan birisi 7 8 aylık civarı olan eşe hazır 2015 tkf bilezikli jumbo boylarda mavi dişi. Kuş show diye tabir edilen kuşlara göre ince ve ufaktir zira bu yüzden de fiyatını uygun tuttum.
2 adet aynı renk yavru var yeni yeme düştüler birisi sahiplendirilecek. Biri erkek biri dişi gibi duruyor alacak kişinin tercihine göre vereceğim birisini. Diğerini kendime ayiracagim.
Yavrularin anne babasını da son resimde paylaşıyorum. Yavrularin ikisi de aynı renktir sadece Cinsiyet farklı. Alan arkadasa şimdiden hayırlı olsun. Ucuza güzel kuşlar vermeye devam
herkes sahiplensin diye 
Eşe hazır mavi dişimiz
Yavrular
Yavrularin anne babası
Fatih Çevik
Cinsiyeti : erkek dişi
Yaşı : yavru 35 günlük dişi jumbo 7 8 aylık civarı.
Bilezik : mavi dişi 2015 tkf bilezikli yavru 2016 özel bilezikli
Yer : istanbul anadolu yakası
Fiyat : yavru 175 lira Damızlık mavi dişi 120 lira
Iletisim : 05327385360
Açıklama : herkese selamlar. 2 adet kuş için İlan açacaktım birlestirdim umarım açık olmuştur. Satılık olan kuşlardan birisi 7 8 aylık civarı olan eşe hazır 2015 tkf bilezikli jumbo boylarda mavi dişi. Kuş show diye tabir edilen kuşlara göre ince ve ufaktir zira bu yüzden de fiyatını uygun tuttum.
2 adet aynı renk yavru var yeni yeme düştüler birisi sahiplendirilecek. Biri erkek biri dişi gibi duruyor alacak kişinin tercihine göre vereceğim birisini. Diğerini kendime ayiracagim.
Yavrularin anne babasını da son resimde paylaşıyorum. Yavrularin ikisi de aynı renktir sadece Cinsiyet farklı. Alan arkadasa şimdiden hayırlı olsun. Ucuza güzel kuşlar vermeye devam

Eşe hazır mavi dişimiz

Yavrular

Yavrularin anne babası

Fatih Çevik