sıvı dışkılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wezy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wezy

Yeni Üye
arkadaşlar kuşum sıvı dışkılamaya başladı dahademin bugün hiç sıkıntısı yoktu kafesinin yaynına gittim baktım yüzü biraz ıslanmış yanaklarıda ıslkatı sirke gibi kokuyor du neden olabilr çözüm nedir suyu yemi maması herşyei taze koydum . Yüzünü ve vucüdünu yıkadım kurutum saldım şimdi ama sıvı ve beyaz dışkılıyor neden olabilir çözüm nedir 7-8 aylık daha

Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.. Kuşu gözlemleyin eğer kusarsa kusmuğunu koklayın, kokuyor mu diye..
kusmuğu sirke gibi kokyor sanki dışkısı sadece sıvı bazende sıvı beyaz yapıyor yani affedersiniz işiyor gibi

Şimdi kafesin tabanına baktım dün dışkılamştı dünki dışkısı yeşil ve nokta nokta dışkıları sık sık yapımış birlşik gibi

yani neden olmuş olabilir korkuyorum ona birşey olur diye

arkadaşlar kuşum sıvı dışkılamaya başladı dahademin bugün hiç sıkıntısı yoktu kafesinin yaynına gittim baktım yüzü biraz ıslanmış yanaklarıda ıslkatı sirke gibi kokuyor du neden olabilr çözüm nedir suyu yemi maması herşyei taze koydum . Yüzünü ve vucüdünu yıkadım kurutum saldım şimdi ama sıvı ve beyaz dışkılıyor neden olabilir çözüm nedir 7-8 aylık daha
uyarı kısmında 'Konu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız.' yazıyor bilginze

Böyle dünki bugün akşama doru sıvı dışkıladı sanki öksürüyor annem görmüş

Durumunfarketiğimde kuşumun yüzü sanki ıslanmış gibiydi kafası felan Ve tek gözünü açıp açıp kapatıyordu bende yıkadım hemen , şuan kafesinde kızıl darı yem ve su var mama koymuştum çıkardım şimdi haşlanmış patates 🥔 yediriceğim.

Böyle dünki bugün akşama doru sıvı dışkıladı sanki öksürüyor annem görmüş
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyun, bu şekilde birşey anlayamayız.

Geri