İnci zümrüt
Meraklı Üye
Muhabbet kuşum siyah dışkı yapıyor kabarıyor.yeşillik olarak en son nane yaprağı vermiştim yıkayıp ama çok zaman geçti bana hızlı yardım lütfen diğer eşini kaybedince başladı.
Yok onu hiç görmedim daha yeni2-3gün olduAynı şekilde son 3 ayda iki kuşum öldü, kurtaramadım, dışkı siyah bazen tüm şekilde yem de çıkarıyor mu?
ishali yoksa sıcak tutup vitamin takviyesi yapın, bazen su vs de içmiyor kuş o durumda enjektörle ilaçlı suyu ağzına akıtıyorum.Yok onu hiç görmedim daha yeni2-3gün oldu
Birde araştırma sonucunda neo terramycin öneren oldu siz daha önce hiç ilaç kullandınız mıAynı şekilde son 3 ayda iki kuşum öldü, kurtaramadım, dışkı siyah bazen tüm şekilde yem de çıkarıyor mu?
valla ilaç kullanıyorum ama tavsiyeleri veteriner ve uzman arkadaşlardan almalısınız, 3 gündür ölmediyse yem de yiyorsa toparlar diye düşünüyorum, muhabbetler nazik canlılar ölecekse 1 2 günde gidiyor...Birde araştırma sonucunda neo terramycin öneren oldu siz daha önce hiç ilaç kullandınız mı
Anladım teşekkürlervalla ilaç kullanıyorum ama tavsiyeleri veteriner ve uzman arkadaşlardan almalısınız, 3 gündür ölmediyse yem de yiyorsa toparlar diye düşünüyorum, muhabbetler nazik canlılar ölecekse 1 2 günde gidiyor...