- Katılım
- 27 Eki 2019
- Mesajlar
- 8,113
- Tepkime puanı
- 3,042
O da trichomoniasis ve kursak mantarı için kullanılıyor. İnternetten sipariş ediliyor benim bildiğim kadarıyla, eczanelerde satılmıyor sanırım.Sizin söylediğiniz ilaç ne için kullanılıyor peki
O da trichomoniasis ve kursak mantarı için kullanılıyor. İnternetten sipariş ediliyor benim bildiğim kadarıyla, eczanelerde satılmıyor sanırım.Sizin söylediğiniz ilaç ne için kullanılıyor peki
trichomoniasis’ten şüphelenilmiş sanırım o da onun için kullanılıyor,Flagyl’de.Biteral de kullanılıyormuş sanırım.Fungostatin e rağmen hiç düzelme yok mu?Sizin söylediğiniz ilaç ne için kullanılıyor peki
Şuan hala iç mantar var gibiEvet hatta Flagyl’de olabilir demiştim ben,eğer hastalıktan eminseniz sizin dediğiniz ilaca başlamalı diye düşünüyorum.
Fungostatin daha yeni başlanıldı hemen düzelme gözükmeyebilir.trichomoniasis’ten şüphelenilmiş sanırım o da onun için kullanılıyor,Flagyl’de.Biteral de kullanılıyormuş sanırım.Fungostatin e rağmen hiç düzelme yok mu?
Zaten Biteral geniş spektrumlu bir antibiyotik.Kullanım alanı çok olabilir.trichomoniasis’ten şüphelenilmiş sanırım o da onun için kullanılıyor,Flagyl’de.Biteral de kullanılıyormuş sanırım.Fungostatin e rağmen hiç düzelme yok mu?
Anladım,zaten 3 gün içinde az çok belli olur diye düşünüyorum.Eğer ilerleme olmazsa aynı tedavide ısrar etmemek gerekebilir.Fungostatin daha yeni başlanıldı hemen düzelme gözükmeyebilir.
Anladım,zaten 3 gün içinde az çok belli olur diye düşünüyorum.Eğer ilerleme olmazsa aynı tedavide ısrar etmemek gerekebilir.
Aynen öyle.Anladım,zaten 3 gün içinde az çok belli olur diye düşünüyorum.Eğer ilerleme olmazsa aynı tedavide ısrar etmemek gerekebilir.
Yutmada zorluk devam ediyor mu?Kuşumun son durumu bu bahsettiğim kafa hareketini yapmaya başladı ,fusgostatını 2 doz kullandım ancak dünden bu yana daha da kötüleşti sanki.yani biteral tablet kullanmamalı mıyım anlayamadım ya da görüntüleri izledikten sonra daha rahat yorum yapabilirsiniz![]()
Sizin söylediğiniz ilaç ne için kullanılıyor peki
Trichomoniasis belirtileri yazınca çıkan bir sitede belirtileri ve bir video var,kopyalama yapamadım.Oraya bir bakın isterseniz.Eğer aynı durum varsa ki benziyor hareketleri sanki sizin kuşunuza,orda yazan tedaviyi uygulayın derim.Etken maddeli ilaçları yazmışlar.Biteral’de var sanırım içlerinde.Kuşumun son durumu bu bahsettiğim kafa hareketini yapmaya başladı ,fusgostatını 2 doz kullandım ancak dünden bu yana daha da kötüleşti sanki.yani biteral tablet kullanmamalı mıyım anlayamadım ya da görüntüleri izledikten sonra daha rahat yorum yapabilirsiniz![]()
Yani sizce fungostatını bırakayım mı hemenTrichomoniasis belirtileri yazınca çıkan bir sitede belirtileri ve bir video var,kopyalama yapamadım.Oraya bir bakın isterseniz.Eğer aynı durum varsa ki benziyor hareketleri sanki sizin kuşunuza,orda yazan tedaviyi uygulayın derim.Etken maddeli ilaçları yazmışlar.Biteral’de var sanırım içlerinde.
Hangi site yardımcı olur musunuz en azındna ismini söylerseniz daha rahat bulabilirimTrichomoniasis belirtileri yazınca çıkan bir sitede belirtileri ve bir video var,kopyalama yapamadım.Oraya bir bakın isterseniz.Eğer aynı durum varsa ki benziyor hareketleri sanki sizin kuşunuza,orda yazan tedaviyi uygulayın derim.Etken maddeli ilaçları yazmışlar.Biteral’de var sanırım içlerinde.
Kaç gündür kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yarın da kullanın isterseniz,daha kötü oldu kullanınca dediğiniz için ben işe yaramadığını düşündüm.Ayrıca belirttiğim sitelerde belirtilerin bazen kursak mantarına benzediği de yazıyor.Eğer dediğim videoyu izlediyseniz kuşunuzla kıyaslama yapabilirsiniz.Eğer mantar değil de bahsedilen hastalıksa boşa vakit kaybetmeyin derim.Yani sizce fungostatını bırakayım mı hemen
Bir şey yediği zaman oluyor ancak yem yemmeeye başladıYutmada zorluk devam ediyor mu?
trichomoniasis muhabbet kuşu yazın google orda çıkan ilk sitelerden ikisinde detaylı anlatılmış.Benim şu an net biraz sorunlu sanırım arama motorunu açmıyor.O şekilde yazın hemen çıktı ben baktığımda.Hangi site yardımcı olur musunuz en azındna ismini söylerseniz daha rahat bulabilirim
Tm trichomoniasis belirtilerinden biri yutmada zorluk. Trichomoniasis pamukçuk olarak ta adlandırılır.Bir şey yediği zaman oluyor ancak yem yemmeeye başladı
Merhabalar kusura bakmayın üye girişi yapamadım uzun zamandır şifremi unutmuşum ,kuşum fungostatinden sonra düzelmişti baya toparladı hiç susmadan konuştu neşesi yerindeydi ancak dün birden bire uyku moduna geçti ve yemyeşil mukozamsı bir dışkısı var neden olduğunu anlamadım ama yine tıksırma hareketini yapıyor ağzından tükürükler saçarak,yem ve su yemiyor içmiyor ,size dışkısının son durumunu atıyorum hemen ,elimde biteral tablet var kullanmamı önerir misinizTekrardan dışkı fotoğrafı atabilirmisiniz ama yeni yaptığı dışkılar olsun.
Merhabalar kusura bakmayın üye girişi yapamadım uzun zamandır şifremi unutmuşum ,kuşum fungostatinden sonra düzelmişti baya toparladı hiç susmadan konuştu neşesi yerindeydi ancak dün birden bire uyku moduna geçti ve yemyeşil mukozamsı bir dışkısı var neden olduğunu anlamadım ama yine tıksırma hareketini yapıyor ağzından tükürükler saçarak,yem ve su yemiyor içmiyor ,size dışkısının son durumunu atıyorum hemen ,elimde biteral tablet var kullanmamı önerir misiniz