Açıklık değil de zedelenmiş gibi.Öncelikle geçmiş olsun..Tam olarak anlayamadım gagası kırık gibi çatlak gibi
mi orada bir açıklık mı var..
Yanında ailesi var da evi keşfederken cama çarptı bir iki kere.yanında başka bir kuş veya ayna varmı? kafesin içinde sivri bişeyde olabilir
Ben tedbirimi aldım ama ben evde yokken olmuş.Ayrıca bir kaç kez cama çarpıyorsa tedbirinide alın isterseniz tekrar tekrar çarpmasın.
Önerdiğiniz bir merhem var mı?Kulak çöpü yardımıyla yara merhemi sürün. Günde 2-3 kez, toplam 4-5 gün sürerseniz çabuk kabuk bağlar. İleride ufak bir iz kalması harici bir sağlık problemi yaşamaz.
Peki bu tarz durumlarda zeytin yağı,kantron yağı süürlebilir mi az miktarda ..Kullandığım en iyisi Fito. Ancak illaki bir merhemi kullanmak şart değil, fark eden bir şey olmaz. Bölgeyi nemlendirsin, kurutmasın ve kuşu rahatlatsın yeterli.
Peki tesekkür ederim nemlendirmek diyince aklıma geldide o yüzden..peki ya vazelinKantaronu hiç kullanmadım ve ne gibi bir faydası var bilmiyorum. Ancak zeytin yağı gaga bölgesinde durmaz ve akar haliyle bir faydası olmaz.
(Etken maddesinde mentol vb. kimyasal olan vazelinler yaraya zarar verir.)Kendiniz yara için ne kullanıyorsanız kuş için de onu kullanın.
Vazelin yara için kullanılan bir ürün değil.