Emin değilim çünkü 3 aylıkken almistim ama alalı oldu baya 1 2 sene gibiMaşallah kızınız çok tatlı 7 aylık civarı gibi
Yok yapmadıMasallah kusunuz guzel hic yumurta yada kulucka yaptimi
Evet açıkçası unuttum yoksa yaşını bilirdim belki gaga dan gözden belli olur diye sormak istedim unutmasaydim baya kolaydı isimyani sen kuşu ne zaman aldığını unuttun onu mu bulmaya çalışıyorsun
3 ay önceden minimum 12 ayda sende kalmış bu durumda 15 aydan büyük)
Unuttuğum için aldığım zamanı baya zorlanıyorumAldığınız tarihten evvelki yaşadığı ay ile sizinle beraber geçirdiği süreyi toplayın yaşı ortaya çıkar.
yıllardır besleyenler anlıyordur mutlaka da bende 2ay önce 2tane yavru edindimEvet açıkçası unuttum yoksa yaşını bilirdim belki gaga dan gözden belli olur diye sormak istedim unutmasaydim baya kolaydı isim
Maşallah ne gözde nede ayakta 2-3 yaşlık bi belirti var. 1.5 yaş üstünde ayakta pullanma olur normalde gözde iris baya bi çıkmış olur ama sizin kışın maşallahı var dahaEmin değilim çünkü 3 aylıkken almistim ama alalı oldu baya 1 2 sene gibibu arada teşekkür ederim
![]()
Gözüm gibi bakıyorum vallahiMaşallah ne gözde nede ayakta 2-3 yaşlık bi belirti var. 1.5 yaş üstünde ayakta pullanma olur normalde gözde iris baya bi çıkmış olur ama sizin kışın maşallahı var dahaiyi bakmışsınız anlaşılan
Bende sürekli şehir dışına çıktığım için eş bulamadım malesef yoksa torun sahibi olmuştum çoktanyıllardır besleyenler anlıyordur mutlaka da bende 2ay önce 2tane yavru edindim![]()