Yuvalığa girmiyor talaş koymuştım girmrmeye başldk çıkardım şimdi hayla girmiyor yunurtayı kafese yapmasından korkuyorumKuyruk düşmüş ama kanatları yukarda. İyi de kızışmış maşallah. Yuvalıkta uzun zaman geçirmeye başladığında yumurtalar gelir.
Ben hiççiftleşmeletinr rast gelmedimHenüz yumurta yok ama yumurtlayacak. Moda girmiş. Çifleşiyorlar mı?
Yuvalığa yumurtlar, ilk kuluçkasıysa kafese gelirse yumurta alıp yuvalığa koyarsın. Talaş çok az olsun 1 yemek kaşığı yeterli.
Yem vermek için elimiiçeri koyunca yuvalığa giriyor hemen öıkıyor onun dışında girmiyor şuanlıkHenüz yumurta yok ama yumurtlayacak. Moda girmiş. Çifleşiyorlar mı?
Yuvalığa yumurtlar, ilk kuluçkasıysa kafese gelirse yumurta alıp yuvalığa koyarsın. Talaş çok az olsun 1 yemek kaşığı yeterli.
Henüz yumurta yok ama yumurtlayacak. Moda girmiş. Çifleşiyorlar mı?
Maden suyunu normal su yerine mi koyayım multivitamin takviyesi olarak ne uapabilirimYem koyunca yuvalığa girmesi yuvayı benimsediğini gösterir. Sabırlı olun yumurtlayacak. Bu aşamada kuşlara amino asitler içeren multivitamin takviyesi yapın haftada 2 kez. Hiç vermemişseniz ilk kullanımda 3 gün ğstüste verin sonra haftada 2 kez. Kum ve kalamar eksik etmeyin. Haftada iki kez sade maden suyunun gazını tam aldıktan sonra verin. 4. Yumurtadan sonra vitamini kesin yavru çıkmaya başlayıncaya kadar.
Peki abi erkek dişiyi hep tünekten kovuyor bide maden suyunu nasıl yapıcamHiprachok , omnivit , mutavit , hobi vb bir ürün olabilir toz formda olsun ve amino asitler de içersin yeter.
Hocam bunlar var elimde toz olarak avi vit var ama arkasında aminoasit içeriği varmı anlamadım birde damla vitamin var en son resim arkasında kileri çektim ishal için avidiarie aldım şu an hızlı.olarak elimde.bulunsu diye bunların yanında vilmectin var ayda bir kere 1 litre su ya 1 cc koyup suluklarda bir gün veriyorumHiprachok , omnivit , mutavit , hobi vb bir ürün olabilir toz formda olsun ve amino asitler de içersin yeter.
Enrocure varsa tetraya gerek yok. Nektonlar amino asit içeriyor zaten. Başka ürüne gerek yok. Vilmectin’i suya karıştırmayın. Ense derilerine ayda bir , bir damla şeklinde uygulayın. Çünkü yağ bazlı bir ilaçtır suda homojenleşmez suyun üstüne çıkar. Dolayısıyla kuş içmemiş olur. Son resimdeki ürün amino asiy içeriyor ama sadece 3 amino asit içeriyor. Lizin , metionin , ardinin vs barındırmıyor.Hocam bunlar var elimde toz olarak avi vit var ama arkasında aminoasit içeriği varmı anlamadım birde damla vitamin var en son resim arkasında kileri çektim ishal için avidiarie aldım şu an hızlı.olarak elimde.bulunsu diye bunların yanında vilmectin var ayda bir kere 1 litre su ya 1 cc koyup suluklarda bir gün veriyorum
Bu ilaçların yanına
koksidiyoz için vetakoksin
Antibiyotik olarak enrocure alicam
Fakat dikkatimi çeken siz genelde tetramezatin cogsigel ve mikostatin öneriyorsunuz enrocure varken tetramezatin gereklimi evet derseniz onuda alicam çünkü cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
![]()
![]()
![]()
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek dişiyi tünekten kovuyorsa siz de onu kovun tünektenPeki abi erkek dişiyi hep tünekten kovuyor bide maden suyunu nasıl yapıcam
Cogsigel dışında ne önerirsiniz mantar içinEnrocure varsa tetraya gerek yok. Nektonlar amino asit içeriyor zaten. Başka ürüne gerek yok. Vilmectin’i suya karıştırmayın. Ense derilerine ayda bir , bir damla şeklinde uygulayın. Çünkü yağ bazlı bir ilaçtır suda homojenleşmez suyun üstüne çıkar. Dolayısıyla kuş içmemiş olur. Son resimdeki ürün amino asiy içeriyor ama sadece 3 amino asit içeriyor. Lizin , metionin , ardinin vs barındırmıyor.
Eksik olan ürününüz cocsigeel. Mantat için bir ilaç yok elinizde.
Yani olmazsa olmaz diyorsunuz hocamndiger etiketleriyim konularada bir yorum atabilirmisiniz erken den gerekli ise bir mudahele yapanı istiyorumRonidazol , biteral , mikostatin, trifuculan , nidazol vs ama hüçbiri cocsigeel kadar kapsamlı değil.