Soğuk algınlığı tedavisi nedir

Extreme_MAD

Meraklı Üye
Kuşumunsoğuk algınlığı olduğunu fark ettim ve tam gaz araştırma yaptım akşamın köründe kuşçudan dal darı aldım suluğuna limon damlatım yarında vitamin alıcağım kafesin etrafını bezle sardım hava alıyor kuş şuan uyuyor eşine bulaşırmı başka tedavi öneriniz var mı şimdiden teşekkürler

Soğuk algınlığı olduğunu nasıl fark ettiniz ?
Kuşta hapşurma, ishal var mı ?

Kuşlar çok nadiren soğuk algınlığı benzeri bir hastalık geçirirler. Ortam ısısı çok düşmediyse hasta olmaz zaten.
Hapşurma dediğiniz durumda da kuş etrafa sıvı bir şekilde tıksırmıyorsa, toz kaçmıştır. Hapşurma sürekli mi oluyor ?

Kuşlar çok nadiren soğuk algınlığı benzeri bir hastalık geçirirler. Ortam ısısı çok düşmediyse hasta olmaz zaten.
Hapşurma dediğiniz durumda da kuş etrafa sıvı bir şekilde tıksırmıyorsa, toz kaçmıştır. Hapşurma sürekli mi oluyor ?
Kuşu eş olarak yeni aldım soğukta kaldı mı bilmiyorum sıvı geldiğini görmedim ama sürekli yerinde duruyor kuyruğu inip kalkıyor
İştahı kapalı kabarıp uyuyor gün boyu bunların hepsi belirti dışkı çok normal

Kuyruğu inip kalkıyor derken video çekebilirmisiniz

Suluğuna Multivitamin damlatın oda sıcaklığında kalsın ne çok sıcak ne çok soğuk eşinede bulaşabilir
Yarın multi vitamini alıcam suyuna limon damlattım maydonoz verdim dal darı yedi şuan mışıl mışıl uyuyor kafesin üstünü havalanıcak yer kalacak şekilde üstünü iki kat örttüm

Gerekenleri yapmışsınız zaten gerisini zamana bırakın

Kuşunuz nasıl düzeldi mi? Üşütmeyse diğer kuşa bulaşmaz

Kuş şuan gayet iyi tüye girdi dün vitamin takviyesi yapıyorum arada dal darı veriyorum tabi arada maydonuzu çok sevdikleri için veriyorum

Geri