Sohbet Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ADRIAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MBL'de hesabımı nasıl geri alacağımı bilen varsa çok minnettar olurum sabahtan beri her yolu denedim desteğe yazdım ama moonton hesabını girince maile şifre gidiyor fakat maile bir türlü giremedim.
şifremi unuttumu dnediniz mi?başka bir e postayla

Denedim bi türlü onay vermedi, ben forum doldurup gönderiyorum onlar doğrulanmadı diye mail atıyor.
bende kayıtlı bir kurtarma e postası var unuttuğumda yeni şifre koyuyor ve bana söylüyor.sonrada şifreyi değiştiriyorum.ekran nasıl oluyor?bende form falan çıkmıyorda.

bende kayıtlı bir kurtarma e postası var unuttuğumda yeni şifre koyuyor ve bana söylüyor.sonrada şifreyi değiştiriyorum.ekran nasıl oluyor?bende form falan çıkmıyorda.
İletişim maili olarak kullandığım maili giriyorum önceki hesap ile ilgili sorular olan forum çıkıyor hepsini dolduruyorum ama red veriyor, yok mu bunun bir hilesi kurtaralım maili

Şunun için soruyorum. Oyunu playstoredan indirdiğin hesabını mı kullanıyorsun hala?
Hocam büyük ihtimalle aynı hesap ama ben oyunu moonton hesabına bağlamış olsam gerek şuan ki play oyunlardan girince yeni hesap açıyor eski hesaba geçmiyor.

Geri