Crow Stars
Paylaşımcı Üye
tşk sizin kuşlarınızındaMaşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun
tşk sizin kuşlarınızındaMaşallah uzun sağlıklı ömürleri olsun
Güzel kafiyeBenim bir tane muhabbet kuşum var adı Haydar göbek adı CabbarKar topum benim çok seviyorum onu can o can
Yakışıklı oğlumm benim
![]()
Gelinim olursada ismini Safiye koyucamGüzel kafiye![]()
Gülben'de eksik olmasınGelinim olursada ismini Safiye koyucam![]()
Hahahhaa mümkünGülben'de eksik olmasın![]()
![]()
Naci x Safiye yap bu senarist işe yaramıyorHahahhaa mümkünAslında forumdaki bürün dişilerle görüşebiliriz Haydarıma en güzel gelini bulmam lazım istiyorum ki o da sapsarı olsun
![]()
O diziye bakayım dedim bir kere delircem sandm hepsi çok çılgınGülben'ede artık bi kapıcı Bayram'ı ver ya yazık![]()
![]()
ne orjinali kız ne diyonO diziye bakayım dedim bir kere delircem sandm hepsi çok çılgınŞuan sadece sadakatsize bakıyorum o da güçlü kadın görmek için
gerçi orjinalini izledim dizinin alakası yok bizimkiyle..
ne orjinali kız ne diyonçalıntımı masumlar apartmanı kaçak değildir elektrik doğal gaz felan İnşallah
![]()
![]()
aynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolarmasumlar için demedim sadakatsiz için dedm
masumlar kitptan uyarlama zaten dimi psikolog kadının
Orjinaliyle alakası yok zatenaynen ya gerçekmiş o, o değilde sadakatsizin ben sahte versiyonlarını izledim bi gerçeğini izleyemedim 2 dakika izliyoruz kapatıyolar![]()
![]()
yeni çıkmadı korona kaç yılında yaşıyon sen ki haftasonu planın oluyorOrjinaliyle alakası yok zatenaslında tüm diziler gereksizde boş ver napıcan bak yasaklarda hop geri geldi halbuki bu haftasonuna planlarım vardı ahh ah ..
Ya ama bir ara kalktı ya haftsonu şimdi geri geldiyeni çıkmadı korona kaç yılında yaşıyon sen ki haftasonu planın oluyor![]()
evet4 yavru mubiş mi
Ya ama bir ara kalktı ya haftsonu şimdi geri geldibir senedir koronayla yaşıyoruz maalesef...Planlarım olamaz mı benim
Gezmeyelimmm mi
![]()