Callejon
Onursal Üye
Benim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka varHayır memleket yazlık![]()

Benim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka varHayır memleket yazlık![]()
Her yaz benimm tüm sahiller koylarBenim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka var![]()
Kocaeli ile Karasu nasıl görün öyle konuşunBenim memlekette yazlık yer ama Adana dan daha çok vaka var![]()
Ayrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evrenHer yaz benimm tüm sahiller koylarve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı
gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
![]()
Orası nasıl oluyorKocaeli ile Karasu nasıl görün öyle konuşun![]()
Geçen sene yasak yoktuki amaAyrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evren
Ya da başka ülke pasaportu var sennde![]()
kısaca HES'den bakınca dolu yumurta gibi kıpkırmızıOrası nasıl oluyor![]()
Geçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...Ayrı bir Türkiye falan mı var ben mi bilmiyorum paralel evren
Ya da başka ülke pasaportu var sennde![]()
Evet kesinlikle çünkü geçen yaz yasak yoktu ki bu senede olmucak..Geçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...
Her yaz benimm tüm sahiller koylarve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı
gelsinnn sahilden toplanan kalamar kemikleri,deniz kabukları,bol bol kulaç atmalar dalmalar yüzmeler oleeey
![]()
Her yaz benimm tüm sahiller koylarve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı
![]()
Geçen gün kuzenim deniz havası almak isterken korona oldu ,umarım tekrar eski günlere kavuşuruz..Deniz ,kum,güneş mutlu sağlıklı günlerHer yaz benimm tüm sahiller koylarve yazın yasakta koymuyorlar turizm için o yüzden sıfır sıkıntı
![]()
kısaca HES'den bakınca dolu yumurta gibi kıpkırmızı![]()
Biz koyda takılıyoruz kalabalık denizi hiç sevmemGeçen gün kuzenim deniz havası almak isterken korona oldu ,umarım tekrar eski günlere kavuşuruz..Deniz ,kum,güneş mutlu sağlıklı günler
Hocam bi üşüme geldiGeçen yaz vaka sayıları yüksek olmasına rağmen turizme karışmadılar millet akın akın sahillere koştu sezon kapandı başladılar yasak getirmeye bu yılda aynısı olacak Haziran'da düşüş bekliyoruz demelerinin sebebi bu zaten turizmi açsınlar da gelsin paracıklar...
Mesafe kuralı vardı sadece ona da uyan yok zaten2020 yazında yasak yokmuydu![]()
Silivri dolu yer kalmamış o yüzden sıkıntı yokHocam bi üşüme geldi
Maalesef bazı tur ve oteller bakanların
Burdur görmeden ölünmesi yerlerdenBende memlekete Adana dan Burdur a gidiyorum orası küçük daha çok corona var
![]()
Sıkıntı şu korona orayı nasıl buldu![]()
Türkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..Burdur görmeden ölünmesi yerlerden![]()
O zaman eleştirmeye devamSilivri dolu yer kalmamış o yüzden sıkıntı yok![]()
Bitiş mesajıda benden, diğer sayfaya geçelimTürkiye öyle güzel ki keşke tüm güzelliklerini görebilsek..