güzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mı![]()
güzelmiş. bu arada şu mor renk muhabbet kuşu olayları yalan di mi yoksa aşırı çekinik gen falan mı![]()
Hocam o mavi, küçükken mor oluyor
Violet..Hocam o mavi, küçükken mor oluyor![]()
Bilmiyorum ki @Recai SULAMİS biliyordur bencebu b vitamini Sultan papağanı büyük olduğu için 5 damladan fazla kullanılabilir mi acaba
Oyu kıyamam ya çok tatlı amabizimkini aldım elime. omzuma falan geldi zaten uçma taraftarı değil çok. Saçımla oynuyor![]()
7 damla kullan yarım suluğabu b vitamini Sultan papağanı büyük olduğu için 5 damladan fazla kullanılabilir mi acaba
tamamdır7 damla kullan yarım suluğa
tüyleri de düzelir inşallah. yemin ederim yavru muhabbet kuşları daha matrak ondan.Oyu kıyamam ya çok tatlı ama![]()
Bu arada b vitamini depolanmaz fazlası atılır vücuttantamamdır![]()
Biraz daha fazla koyabilirsiniz. 7,8 damla ekleyebilirsiniz.Bilmiyorum ki @Recai SULAMİS biliyordur bence![]()
Yarıma ekleyim.teşekkür ederim ikinize de @Callejon @Recai SULAMİS ama tam dolu suluğa mı yarıma mı aklım karıştı
Teşekkür ederim tekrarYarıma ekleyim.
Tabiikide@Ecrin Karadağ bir bakabilir misiniz acaba rica etsem![]()
Ben yolumu kaybettim bulamıyorum burası neresiTabiikide![]()
Sohbet başlığıBen yolumu kaybettim bulamıyorum burası neresi![]()
Ooo üyelere özel indirim sanırımSohbet başlığısohbet başlığı altında çay içmek sadece 2 tl (indirimde)
![]()