Kirke
Emektar Üye
Öyle ama bence biz şampiyon olacağızBenim bu sene fenerden ümidim yok
Ya Gs ya bjk şampiyon olur diye düşünüyorum.

Öyle ama bence biz şampiyon olacağızBenim bu sene fenerden ümidim yok
Ya Gs ya bjk şampiyon olur diye düşünüyorum.
Aynen hakeden kimse o olsun. 20 senedir kendi sahamızda Gs ye yenilmezdik, 2 senedir kazanamıyoruzÖyle ama bence biz şampiyon olacağıztabiki yinede kim iyi oynarsa ve hak ederse onlar kaldırsın kupayı
![]()
Evden işe işten dükkana. Öyle gidiyor. Siz neler yapıyorsunuz?hocam gerçek hayatta napıyorsunuz peki genel olarak
dükkan derken iş ne abi? bende öğrenci adamım ders çalışıyorum foruma bakıyorumEvden işe işten dükkana. Öyle gidiyor. Siz neler yapıyorsunuz?
Çanta, tanıdığım bir abimin dükkanında çalışıyorum. İşten sonra da ortak üretimhane açtık bi abi ile oraya gidiyorum. Sınavlar iptal olsa iyiydidükkan derken iş ne abi? bende öğrenci adamım ders çalışıyorum foruma bakıyorum
Abi yeni yönetim lazım Ali Koç gelince vizyon falan dediler olmadı Türk futbolu zaten parlayan yıldızların emeklilik giden son istasyonu birde takımı gençleştirmek lazımBu fenerin hali nolucak, kaç senedir kupaya hasretiz![]()
Ali Koç gelicek fener şampiyon olucak dediler sonuç malumAbi yeni yönetim lazım Ali Koç gelince vizyon falan dediler olmadı Türk futbolu zaten parlayan yıldızların emeklilik giden son istasyonu birde takımı gençleştirmek lazım
siz de mi öğrencisinizÇanta, tanıdığım bir abimin dükkanında çalışıyorum. İşten sonra da ortak üretimhane açtık bi abi ile oraya gidiyorum. Sınavlar iptal olsa iyiydi
Abi genç yetenekler bulmak lazım Haaland gibi mesela bizim lige adam emeklilik yaşı gelmiş son kez bi para kazanıp tatil yapma yeri gibi geliyorAli Koç gelicek fener şampiyon olucak dediler sonuç malumbitek mesut özil tuttu.
sizin yaş kaç hocamAbi genç yetenekler bulmak lazım Haaland gibi mesela bizim lige adam emeklilik yaşı gelmiş son kez bi para kazanıp tatil yapma yeri gibi geliyor
23 benim de 24 giricem bişey olamazsasizin yaş kaç hocam
Şampiyon Beşiktaş olacak kardeşlerim hiç umutlanmayın, ümitlenmeyin![]()
![]()
bende 16ya girecem 10 gün sonra23 benim de 24 giricem bişey olamazsa
Ne güzel o zamanbende 16ya girecem 10 gün sonra
Doğru söze ne denir..Abi genç yetenekler bulmak lazım Haaland gibi mesela bizim lige adam emeklilik yaşı gelmiş son kez bi para kazanıp tatil yapma yeri gibi geliyor
Kesinlikle Recai hocamDoğru söze ne denir..
Beşiktaş ta iyi. Fener bu sezonda şampiyon olmazsa ali koç gider...Şampiyon Beşiktaş olacak kardeşlerim hiç umutlanmayın, ümitlenmeyin![]()
![]()