Kirke
Emektar Üye
Bencede belki daha zamana ihtiyaçları vardır.Şimdi onada yazık tekrar geri gidicek..Tüm hayvanlar öyle hassas ve farklı karakterlere sahip ki..öyle demeyin o hayvanda bir can
Bencede belki daha zamana ihtiyaçları vardır.Şimdi onada yazık tekrar geri gidicek..Tüm hayvanlar öyle hassas ve farklı karakterlere sahip ki..öyle demeyin o hayvanda bir can
Şaka yapıyorum zatenöyle demeyin o hayvanda bir can
Biz Haydarımla uçuş yapıyoruz müziğimizi açtık kahvaltı sonrası uçuyoruzNe yapıyorsunuz aktif kişilerben şuan muhabbet kuşuma oyuncak yapıyorum
Ben kuşunu temizledim dal darısı verdim saldırıyor vermemle bitirmesi aynı oldu gibiNe yapıyorsunuz aktif kişilerben şuan muhabbet kuşuma oyuncak yapıyorum
haydarı ben hiç görmedim fotoğraf atsana merak ettimBiz Haydarımla uçuş yapıyoruz müziğimizi açtık kahvaltı sonrası uçuyoruzne güzel bende oyuncakları tünekleri hep kendim yaptım Haydarımaa çok seviyorum onu
![]()
Ay haydarcığım Maşallah ona şimdiden favori kuşlarımdan biri olduhaydarı ben hiç görmedim fotoğraf atsana merak ettim![]()
![]()
Nazar olmasın die koymuyorum koyamıyorumhaydarı ben hiç görmedim fotoğraf atsana merak ettim![]()
![]()
Bende oyun alanı yapmayı planlıyorumBiz Haydarımla uçuş yapıyoruz müziğimizi açtık kahvaltı sonrası uçuyoruzne güzel bende oyuncakları tünekleri hep kendim yaptım Haydarımaa çok seviyorum onu
![]()
Yap yap benim hep dut dallarından ağacımız var budandıkça bana yeni tünekler dallar geliyor hepBende oyun alanı yapmayı planlıyorum
Oo süper ben anca tahta tüneklerden yapıyorumYap yap benim hep dut dallarından ağacımız var budandıkça bana yeni tünekler dallar geliyor hep![]()
bizde yapıcazda üşeniyokYap yap benim hep dut dallarından ağacımız var budandıkça bana yeni tünekler dallar geliyor hep![]()
Silikon tabancayla çok rahat oluyor ev bizim mi Haydarın mı ben bilemiyorum artıkbizde yapıcazda üşeniyok![]()
![]()
bende büyük kafes alırsam üşengeçliğimi bi kenara atıp muhabbet kuşum için en iyisini yapıcam İnşallahSilikon tabancayla çok rahat oluyor ev bizim mi Haydarın mı ben bilemiyorum artık![]()
Kardeşim diyor geçenlerde Allah razı olsun Lokum olmasa doğalgazı açamazdıkSilikon tabancayla çok rahat oluyor ev bizim mi Haydarın mı ben bilemiyorum artık![]()
İnşallah olur ya zamanla şimdi o giriyor kafese ben uçuruyorum yoksa tombiş olcak üşengeç uçmayı sevmiyorbende büyük kafes alırsam üşengeçliğimi bi kenara atıp muhabbet kuşum için en iyisini yapıcam İnşallah![]()
Evet evet bende dışarı ckarken kapardım eskiden şimdi hep açıkKardeşim diyor geçenlerde Allah razı olsun Lokum olmasa doğalgazı açamazdık![]()
Büyük kafesin derdi de büyük oluyorbende büyük kafes alırsam üşengeçliğimi bi kenara atıp muhabbet kuşum için en iyisini yapıcam İnşallah![]()
derdi büyük olanın kafeside küçük oluyor o ne olacakBüyük kafesin derdi de büyük oluyor![]()