Kirke
Emektar Üye
O neYıllardır en sevdiğim oyunun fan müziklerini dinliyom ne yapayım![]()
![]()

O neYıllardır en sevdiğim oyunun fan müziklerini dinliyom ne yapayım![]()
![]()
Yok söyleyemem Amerika'nın bile bilmediği bir şey
HahahaYok söyleyemem Amerika'nın bile bilmediği bir şey![]()
Hatta bilir misin bilmem şarkıyı yapanlar "Galiba bu şarkıyı söylerken kafam güzeldi ya ben bunu ne ara yaptımHahaha![]()
Bilmiyorum ki ortada bir espri varsada ben anlamadmHatta bilir misin bilmem şarkıyı yapanlar "Galiba bu şarkıyı söylerken kafam güzeldi ya ben bunu ne ara yaptım" diyor
![]()
Yani şarkının varlığından kimsenin haberi yok anlamında dedim ama 7 mn izlenme felan varBilmiyorum ki ortada bir espri varsada ben anlamadm![]()
Yaa söylesene adını dinliyimmmYani şarkının varlığından kimsenin haberi yok anlamında dedim ama 7 mn izlenme felan var![]()
![]()
Türkçe değil kız ne anlıcanYaa söylesene adını dinliyimmm![]()
Ne fark eder önemli olan ritimTürkçe değil kız ne anlıcanİngilizcen varsa en azından içim rahat olsun atarken
Tamam ozaman ritimliyi atıyom konuşmadan buradan atasım yokNe fark eder önemli olan ritim![]()
Kız profilini göremiyom nasıl atayımNe fark eder önemli olan ritim![]()
Merakla bekliyorumTamam ozaman ritimliyi atıyom konuşmadan buradan atasım yok![]()
Konuşma aç atamıyorum profilin ölmüşde ağlayanı yokMerakla bekliyorumçok esrarengiz oldu
![]()
HahahhahahaKonuşma aç atamıyorum profilin ölmüşde ağlayanı yok![]()
Not : bilerek yapmadım1 Nisan'ın ilk şakası : sabah tuzluğun kapağını açmıştım üstüne koyup bırakmışım ve babam tuz dökeyim derken kapak çıktı ama neyseki içinde hiç tuz yoktu![]()
Kimse sana cvp vermedi mi kıyamamNot : bilerek yapmadım
yoo ben verdim kendim kendime yetiyorumKimse sana cvp vermedi mi kıyamamşakacı şirin
![]()
yoo ben verdim kendim kendime yetiyorum![]()
emojiye dikkatzaten en güzel şey hayatta kendi kendine yetebilmek
![]()