Kirke
Emektar Üye
Napimmmm ciddi olamıyorumemojiye dikkat![]()

Napimmmm ciddi olamıyorumemojiye dikkat![]()
Napimmmm ciddi olamıyorum![]()
@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?İçimden : anladım mı desem anlamadım mı desem diye mesaj mı atsam acabayada şuan diyip ardından anlamadım mı desem diye düşündmmü yazsam derken dedimki "Gel çık şimdi işin içinden
" haha
![]()
harbiden nasıl olduysa özel konuşmaya kadar geldi konu diğer kadın üyelerde çıt yok@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
@sezin_ demeyi unuttun@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
ben görev başında uyudum 2 saat maalesef 2bildirim gelsin diye beklerken şimdi birsürü bildirim yağıyor
Sende bizden değil misinkadınların istilasına uğramış başlık![]()
Burdayım@Ecrin Karadağ sayfaları dolduruyoruz seninle @Ayşenur.lokum nerelerde @Yağmur Kuşsan a da seslenebiliriz hayır bu kadın üyeler nerede sohbet başlığında sohbet etmeyelim mi ?
MaşallahhhBurdayımsüperim ya süper üye oldum alırım bir Maşallahınızı
.
Heryerdeyizkadınların istilasına uğramış başlık![]()
Maşallah bende bilgili olacam ha gayret çok mutluyum 900 olucammmmBurdayımsüperim ya süper üye oldum alırım bir Maşallahınızı
.
Hadi inşallahMaşallah bende bilgili olacam ha gayret çok mutluyum 900 olucammmm
Helal olsun@Kirke @Ayşenur.lokum @sezin_ @Yağmur Kuşsan
İlk bronşit hastalıklı bir kuşun hastalığını doğru söyledim alırım bi Helal Olsun![]()
Helalllll@Kirke @Ayşenur.lokum @sezin_ @Yağmur Kuşsan
İlk bronşit hastalıklı bir kuşun hastalığını doğru söyledim alırım bi Helal Olsun![]()
Bu arada ciddi bir şekilde düşünüyor gibiyimHelal olsunarkadaşlar sitemiz gerçekten çok yararlı ben galiba veteriner olmayı planlıyorum
![]()
Neden olmasn inş olur bende çok isterdim ama Maliyede ilerliyorumBu arada ciddi bir şekilde düşünüyor gibiyim![]()