Zed
Yeni Üye
Başak senin?Burcun ne
Başak senin?Burcun ne
Arkadaşlar herkes burcunu yazsın ona göre hangi ay ne burcuysa @Recai SULAMİS @ADRIAN 23 nisanda koltuğu çocuklara veriyorlar ya bizi bir günlüğüne yönetici yapar diyor muşumBugünü burç günü ilan ettik herkes yazmalı![]()
Benim boğaBaşak senin?
İşteee buBurç günümüzü kutluyorum ve 9 Nisan'ı burç günü olarak ilan edyorum![]()
Buradayımmmmmmmmmmmmmmm
Ooo ecrin hanımlar burdaymış..Burç günümüzü kutluyorum ve 9 Nisan'ı burç günü olarak ilan edyorum![]()
Özledik ya huBuradayımmmmmmmmmmmmmmm
Gözümüz yollarda kaldı gelmeseydin müge anıya çıkacaktıkÖzledik ya hu![]()
Ya birşey soracağımda sakıncası yoksa tamda o dişi sorusuna bak diyecektim bakmışsın evde meraktan ölüyorduk kardeşimle teşekkür ederim vallahaBuradayımmmmmmmmmmmmmmm
Mesaj kutumunn başında çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama gelmeyecek biliyorumÖzele baksana bir şey atıcam![]()
![]()
Yok gelecekde silinmiş gene yapıyorum bekleMesaj kutumunn başında çaresiz bekliyorummm bekliyorummm ama gelmeyecek biliyorum![]()
buradayımm
Sezin sultan papağanı muhabbet kuşu derken kafayı yedi forumu unuttuburadayımm
yok ya moralim bozuk biraz.son attığım konuya bakar mısınızSezin sultan papağanı muhabbet kuşu derken kafayı yedi forumu unuttu![]()
Bende tam bakıyordmyok ya moralim bozuk biraz.son attığım konuya bakar mısınız![]()