GözdeGB
Paylaşımcı Üye
Bugün anne ve babanın beslediğine hiç şahit olmadım. Babayı bebeklerin yanına aldım ama çok direndi beslememek için. Annenin yanında gözlemledim anne beslmediği gibi itiyor bebekleri. Yani artık tamamen bağımsızlar diyebilirim. 1ve 2 numaralı bebek aspur yiyebiliyor.3 henüz geveliyor. Yumurta maması yaptım onu yiyebiliyorlar. Kabuksuz yem de yiyebildiklerini gördüm. En küçük bebeği sırınga ile az buçuk da besledim. Aç gibi değiller uyuyorlar.
Ayrıca dün gece zorlu geçti. Yuvalığa alışkın oldukları için kafeste bir türlü uyuyamadılar. Ben de kafesin içinr folluk koyfum. Dakikasında girip uyudular.
iyi öi yaptım kötü mü bilemiyorum. Neyse. Bu bebekler şimdi aç kalır mı bana deyin lütfen yapmam gereken başka bir şey var mı?
Kafeste aspur kabuksuz yem dal darı yumurta maması var.tabana bir su ve tüneğin yanına bir su koydum. Tüneğe çıkabiliyorlar.koymam gereken baska bir şey var mı?
Anne baba hala çiftleşiyor. Bebeklere yaklaşmıyor hiç. Kalamarın gözüne gözüne vuruyorlar.
@Selçuk YÜKSEL @MeHeDe @Omer3461 @Mustafacakmak
Ayrıca dün gece zorlu geçti. Yuvalığa alışkın oldukları için kafeste bir türlü uyuyamadılar. Ben de kafesin içinr folluk koyfum. Dakikasında girip uyudular.

Kafeste aspur kabuksuz yem dal darı yumurta maması var.tabana bir su ve tüneğin yanına bir su koydum. Tüneğe çıkabiliyorlar.koymam gereken baska bir şey var mı?
Anne baba hala çiftleşiyor. Bebeklere yaklaşmıyor hiç. Kalamarın gözüne gözüne vuruyorlar.
@Selçuk YÜKSEL @MeHeDe @Omer3461 @Mustafacakmak