Y
Yankı Melih
Guest
Sonunda Çiftleştiler (Video)
Evet arkadaşlar, mubişlerim 1 senenin sonunda çiftleşti ve bende bu ana şahit oldum. Hatta şahit olmakla kalmadım videoya bile çektim
Erkek olanı 2 senedir bendeydi, dişiyi 1 yıl önce almıştım yanına sıkılmasın diye. Dişi erkeği hep kovalıyordu birleşmeyi istemiyordu hatta bazı zamanlar çok büyük kavga ettikleri de oluyordu. Çiftleşmeleri için her yöntemi denedim kızıştırıcı yemler, sıvılar hatta suni döllenmeyi bile denedim. Yine de bir sonuç elde edemedim ve bunların sonunda mubişleri kendi hallerine bıraktım sadece yemlerini sularını değiştirip kafes temizliğini yaptım ve bir de ne göreyim
aradan sanırım 7-8 ay geçtikten sonra çiftleştiklerini gördüm. Gerçekten çok sevinç verici bir durum gelecek yavruları düşününce...
Arkadaşlar ben şimdi burada muhabbet kuşlarımın çiftleşirken çektiğim görüntülerini sizinle paylaşıyorum anlayan kişiler bana bu çiftleşmeden yavru gelip gelemeyeceğini söyleyebilirler mi ? ayrıca bu birleşme 1 sefer olmadı bu videoyu çektikten bir gün sonra yine gördüm bu sefer birleşme daha uzun sürmüştü. Ayrıca dişi 10 gündür kafesten dışarı çıkmıyor, tünekte dururken kuyruğu havada, aşırı halsiz ve eski haline göre baya şişkin görünüyor.
Sitede yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerden özür dilerim. Şimdiden teşekkürler. İyi günler...
[YOUTUBE]xTNJGTi4X6U&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Evet arkadaşlar, mubişlerim 1 senenin sonunda çiftleşti ve bende bu ana şahit oldum. Hatta şahit olmakla kalmadım videoya bile çektim

Arkadaşlar ben şimdi burada muhabbet kuşlarımın çiftleşirken çektiğim görüntülerini sizinle paylaşıyorum anlayan kişiler bana bu çiftleşmeden yavru gelip gelemeyeceğini söyleyebilirler mi ? ayrıca bu birleşme 1 sefer olmadı bu videoyu çektikten bir gün sonra yine gördüm bu sefer birleşme daha uzun sürmüştü. Ayrıca dişi 10 gündür kafesten dışarı çıkmıyor, tünekte dururken kuyruğu havada, aşırı halsiz ve eski haline göre baya şişkin görünüyor.
Sitede yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam yöneticilerden özür dilerim. Şimdiden teşekkürler. İyi günler...
[YOUTUBE]xTNJGTi4X6U&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Moderatör tarafında düzenlendi: