sow df erkek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak BİLGİN

Paylaşımcı Üye
01 - Irkı:sow jumbo

02 - Cinsiyeti: erkek

04 - Yaşı:2

05 - Sağlık Durumu:çok iyi yavru büyütüyor

06 - Bilezik No:

07 - Fiyatı: 600

08 - Geçerlilik Tarihi:satılana kadar

09 - Satılan / Alınacak Şehir:istanbul

10 - Gönderilebilecek Mesafe: elden teslim

11 - İrtibat Telefonu:05073133385

12 - Mail Adresi:

13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi:sabah 10 akşam 10

14 - Açıklamalar:

AgpL1z.jpg

d0RPMQ.jpg

Masallah cok guzelmis..Hayirli satislar dilerim.

Masallah cok guzelmis..Hayirli satislar dilerim.

teşekkürler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:56 --

Maşallah çok güzel hayırlı satışlar.

teşekkürler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:57 --

teşekkürler

teşekkürler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57 -->-> Daha önceki mesaj 00:56 --

teşekkürler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:57 --

teşekkürler
Maşallah kardeşime. Satılık mı bu kuş ;)

Maşallah, hayırlı alışverişler olsun..

Teşekkürler levent abi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:37 -->-> Daha önceki mesaj 10:26 --

Maşallah çok güzeller this is Thé one Gökhan ve ben o birazcık farkı görüyorum

Sağol gökhan abi hediye ediyim istersen senin paran bende geçmez

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:37 --

Süper kuş yaaa maşallah

Teşekkürler

Teşekkürler levent abi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:37 -->-> Daha önceki mesaj 10:26 --

Sağol gökhan abi hediye ediyim istersen senin paran bende geçmez

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38 -->-> Daha önceki mesaj 10:37 --

Teşekkürler
[MENTION=7611]Burak BİLGİN[/MENTION] Eyvallah kardeşim sağolasın. Bir arkadaş istiyor da ona yardımcı olsak. İsmi bende.

Masallah hayırlı satıslar. Burak Bilgin çok dürüst ve samimi bir insandır tanımayan insanlar için söylüyorum. Zamanında 1 kuş aldım diğer kuşu ekonomik nedenlerden dolayı alamadım. Sözünün eri bir insandır gözü kapalı güvenerek kuş alabilirsiniz.

Maşallah, hayirli satışlar olsun

teşekkürler

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:04 -->-> Daha önceki mesaj 19:38 --

Masallah hayırlı satıslar. Burak Bilgin çok dürüst ve samimi bir insandır tanımayan insanlar için söylüyorum. Zamanında 1 kuş aldım diğer kuşu ekonomik nedenlerden dolayı alamadım. Sözünün eri bir insandır gözü kapalı güvenerek kuş alabilirsiniz.

Çok teşekkür o sizin güzel düşünceniz her konuda her zaman yardımcı olurum

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:54 -->-> Daha önceki mesaj 16:04 --

Sagiplendirilmiştir teşekkürler

Abi yapmayın böyle insan görüp heves ediyor maşallah çok güzel bir kuş .
Böyle bir kuşum olsa kesinlikle satmazdım değeri budur ama bana göre fiyatı çok yüksek inşallah bizede bir gün nasib olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri