gkhnyvz88
Meraklı Üye
merhaba cumartesi (1 hafta once ) almış olduğum kuşum ile diğer kuşlarımı bugün serbest bıraktım kafesi temizlemek için tabi kafesten çıkmadılar ama ben çıkarttırdım
hepsi güzelce uçtular perdeye kondular çerçeveye kondular kafesi temizledim geçen hafta almış olduğum oğluşumu kafese koydum. diğerlerinide koydum ancak oğluşumkoyu kıvamlı ishal olmuş sanırım. resimlerinide ekliyeyim ama hemen suyuna ishal kesici koydum panikledim.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:57 -->-> Daha önceki mesaj 10:48 --
birde bu tam ishalmi? yani rengi değişik ama top gibi yanı katı gibi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:57 --
yardım arkadaşlar bu arada ishal dediğim kuş çok su içiyor ondan olabilirmi?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:28 --
yokmu yardım edecek?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:37 --
şimdi bir damla elma sirkesi verdim.

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:57 -->-> Daha önceki mesaj 10:48 --
birde bu tam ishalmi? yani rengi değişik ama top gibi yanı katı gibi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:57 --
yardım arkadaşlar bu arada ishal dediğim kuş çok su içiyor ondan olabilirmi?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:28 --
yokmu yardım edecek?
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12 -->-> Daha önceki mesaj 11:37 --
şimdi bir damla elma sirkesi verdim.