Bence hala kırmayı öğrenememiş. Herhangi bir rahatsızlıktan olduğunu sanmıyorum.8-9 aylık sultan papağanım çekirdek yemeye çalışıyor ama kıramadığı için yiyemiyor, eveleyip geveleyip düşürüyor, çekirdeğin içini veriyorum yine aynısı oluyor, yapabileceğim bir şey varmı
Gold wings yemini, multi vitamini ve B complex, ve meyveli krakerini yiyor, birde son zamanlarda yumurtalı mama almıştım onuda sevdi, elexsus ve vitabit spreylerini kullanıyorum, kalamar kemiğine son zamanlarda hiç dokunmuyorBence hala kırmayı öğrenememiş. Herhangi bir rahatsızlıktan olduğunu sanmıyorum.
Hafif bir bakımsızlık gözledim. Tüyleri vs istediğim formda değil. Kullandığınız takviyeleri yazar mısınız
Baktım şimdi normal görünüyorGagasının içine bakar mısınız yani damak kısmına? Yara kızarıklık falan var mı?
Kraker tarzı şeyler vermeyin. Maması da bitince bir daha mama almayın. Bitene kadar da azar azar verin. Probiyotik başlayın mutlak
Bende seviniyordum güzel yiyor diyeKraker tarzı şeyler vermeyin. Maması da bitince bir daha mama almayın. Bitene kadar da azar azar verin. Probiyotik başlayın mutlaka.