Sultan papağanı ve ayna

minnoşumm

Yeni Üye
Merhaba sultanların kafesinde ayna olmaması gerektiğini okudum, benim sultanım omzumdayken bazen dolabımın aynasından kendini görünce mutlu olur gibi konuşmaya melodili ötmeye başlıyor, bende 1-2 dk izin veriyorum, yapmamalımıyım, arada sırada böyle kendisiyle konuşsa sorun olmaz diye düşündüm ama yinede kafama takıldı

Merhaba sultanların kafesinde ayna olmaması gerektiğini okudum, benim sultanım omzumdayken bazen dolabımın aynasından kendini görünce mutlu olur gibi konuşmaya melodili ötmeye başlıyor, bende 1-2 dk izin veriyorum, yapmamalımıyım, arada sırada böyle kendisiyle konuşsa sorun olmaz diye düşündüm ama yinede kafama takıldı
Tek derdi kensiyle konuşması olsun 😂 sorun olmaz merak etmeyin.

Tmm ozaman 😊 buarada dediğiniz gibi probiyotik başladik, bunun yanında Röhnfried markasının gervit-w ve bt amin forte başladik, inşallah iyi gelecek minnoşuma

Kesinlikle iyi gelir hastalanma ihtimali azalır. Tüy dönemi gerwit w ve bt her birinden ayrı günlerde haftada 2 kez ( toplam 4 gün )
Normal dönemlçde her birinden haftada 1 kez.
Probiyotik iki günde bir verebilirsiniz. Başka takviyeyle aynı suya katmanızda sakınca yok

Yanlız su çok kötü kokuyor takviyeyi verdiğim günler, bir yaşına yaklaştı, erkek kuşlarda bazen böyle geç gelişim olabiliyor demişlerdi, size çok teşekkür ederim veterinere götüremediğim için elim kolum bağlanmıştı, probiyotik olayını sizden öğrendim 🙏
Kesinlikle iyi gelir hastalanma ihtimali azalır. Tüy dönemi gerwit w ve bt her birinden ayrı günlerde haftada 2 kez ( toplam 4 gün )
Normal dönemlçde her birinden haftada 1 kez.
Probiyotik iki günde bir verebilirsiniz. Başka takviyeyle aynı suya katmanızda sakınca yok

Bt amin forte kokusu kötüdür sulukta kokusu da kalabilir. İyi yıkamak lazım kalıntı kalmaması için. Kokusu ise gittiği kadar artık. Çok baskın kokuyor ve ortama da yayılıyor kokusu ama yapacak bir şey yok,kokusu normal.

Aynen öyle gerçekten suyu boşaltırken okadar kötü koku yayılıyorki, napalım artık minnoşuma iyi gelsinde😊 bu takviyeler iştahını açarmı acaba, kuşum hiçte iştahlı bir kuş değil

Yazın takviyeli suyu az hazırlayıp 2 kez tazelemek mantıklıdır. Yazın iştahlarının az olması normal. Havalar serinledikçe iştahı açılacaktır.

Aynen öyle gerçekten suyu boşaltırken okadar kötü koku yayılıyorki, napalım artık minnoşuma iyi gelsinde😊 bu takviyeler iştahını açarmı acaba, kuşum hiçte iştahlı bir kuş değil
Sağlıklı bir kuş kararında yemek yer acıkınca gider yer. Eğer kuşunuz hasta değil ise iştahının çok açık olmaması sorun olmaz.
İsterseniz kuşun güncel kısa bir videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Video : streamable.com veya YouTube
Foto : hızlı resim com

Sağlıklı bir kuş kararında yemek yer acıkınca gider yer. Eğer kuşunuz hasta değil ise iştahının çok açık olmaması sorun olmaz.
İsterseniz kuşun güncel kısa bir videosunu ve son dışkılarını paylaşın.

Video : streamable.com veya YouTube
Foto : hızlı resim com
Bugün videoyu atıcam, sabah farkettim dışkıda yem vardı

Geri