Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Hocam sizi hasta olduğuna bir türlü ikna edemedik ki.. Video ve dışkı resmi paylaşın bariFenalaştı napabilirim
Hocam sizi hasta olduğuna bir türlü ikna edemedik ki.. Video ve dışkı resmi paylaşın bariFenalaştı napabilirim
Hem veteriner imkanı yok diyorsunuz hem de söylenilenlere kulak asmıyorsunuz,durum ağırlaşınca imdat diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsun?Yani tanidiklarimdan bir kaç kişi ve bı kaç yerde okudum ama hangi şuruplarfan konulabilir kuşun durumu şu anlık iyiymiş kafesin üstünde uyuyormus
Paylastim ya kuş benim değil sahibife çok uğraştı ben diski fotoğrafini isteyipde bana atana kadar çok zaman geçti burda benim suçum ne kuşu kaybettik zaten çok uğraştım evinde gittim suruplu suyuda verdim sonra sahipleri yeni kuş almak için çıktı döndüğümüzde ölmüştü ben elimden geleni yapmaya çalıştım hatta kuşu alıp ben bile sahiplenip veterinere goturcektim ama zaman dardı yapabilicegim bir şey yoktu elimden geldiğincede söylenenlere kulak aşmaya çalıştım kuş benim olmadığı içinde kafama göre ben şurup veremedimHocam sizi hasta olduğuna bir türlü ikna edemedik ki.. Video ve dışkı resmi paylaşın bari
Evet doğru düşünüyorsunuz kuşu kaybettik ancak ben elimden geleni yaptım kuşun sahibi bile değilim bugün kuşun yanına gittim elimden geldiğince suruplu suyuda verdim ama kendine gelmedi şırınga ile besledim zorla kus benim değildi sizinle iletisimdeyken kuşa erisimim yoktu benim olmadığı için elimden pek birşeyde gelmedi kuşu ben sahiplenip veterinere goturcektim ancak zaman dardı sahipleri yeni kuş almaya gittiğinde eve geldiğimizde ölmüştu zaten yoksa ben alacaktım ancak yanımda o kadar para olmadığı için veterinerefe goturemefim her türlü ailemi bekleyene kadar ölücekti yani inanın ben söylediklerimizi uymaya çalıştım diski fotoğrafinida attım inanın elimden gelenleri yaptım ki durum agirlasinca dediğiniz sahipleri bana o dakika iyi durumda olduğunu söyledi bende tedaviye başlanması gerektiğini söyledim ancak elimden gelmedi yapabilicegim bir şey yoktuHem veteriner imkanı yok diyorsunuz hem de söylenilenlere kulak asmıyorsunuz,durum ağırlaşınca imdat diyorsunuz. Dalga mı geçiyorsun?
Kuş çoktan ölmüştür diye düşünüyorum.
Demek zorunda kaldım. Başka ne denebilirdi ki...İyiyse sıkıntı yok o zaman
Ne şurubu vermiştin ve ne dozaj? Kuş ilaçtan içmiş miydi?Evet doğru düşünüyorsunuz kuşu kaybettik ancak ben elimden geleni yaptım kuşun sahibi bile değilim bugün kuşun yanına gittim elimden geldiğince suruplu suyuda verdim ama kendine gelmedi şırınga ile besledim zorla kus benim değildi sizinle iletisimdeyken kuşa erisimim yoktu benim olmadığı için elimden pek birşeyde gelmedi kuşu ben sahiplenip veterinere goturcektim ancak zaman dardı sahipleri yeni kuş almaya gittiğinde eve geldiğimizde ölmüştu zaten yoksa ben alacaktım ancak yanımda o kadar para olmadığı için veterinerefe goturemefim her türlü ailemi bekleyene kadar ölücekti yani inanın ben söylediklerimizi uymaya çalıştım diski fotoğrafinida attım inanın elimden gelenleri yaptım ki durum agirlasinca dediğiniz sahipleri bana o dakika iyi durumda olduğunu söyledi bende tedaviye başlanması gerektiğini söyledim ancak elimden gelmedi yapabilicegim bir şey yoktu
Yani sevdiğim insanlar ancak burda bende suçlu buldum sorumluğunu alamayıp veterinere götürmediler onun yerine yeni kuş aldılar inanın ben bile kuşla saatlerimi geçirdim son gününde herkes yeni kuşa bakarken ben ölen kuşa baktım sardım peceteye gömmek için gözlerim bile doldu çünkü ben bile sahiplenmeye dusundumO zaman sahibi her kimse onun suçu. Biz hasta hızlı davranılmalı dedikçe o kuş iyi deyip durdu. En son
Demek zorunda kaldım. Başka ne denebilirdi ki...
Yani kuşun olduğu her yeri temizledire kafesleri etrafını bulaşmaz gibi umarım yeni kusta hastalanmazSahipler hem durumu kritik kuşu veterinere götürmüyor hem de yeni bir kuş almaya gidiyorlar öyle mi? Değişik bir kafa.
Eğer ölen kuşta bulaşıcı bir hastalık vardıysa ,eve yeni gelen kuşun da hastalanıp ölme durumu söz konusu.
Yani sevdiğim insanlar ancak burda bende suçlu buldum sorumluğunu alamayıp veterinere götürmediler onun yerine yeni kuş aldılar inanın ben bile kuşla saatlerimi geçirdim son gününde herkes yeni kuşa bakarken ben ölen kuşa baktım sardım peceteye gömmek için gözlerim bile doldu çünkü ben bile sahiplenmeye dusundum
Ya sorduğumda bactirim yada agumentin şurubu denildigi için agumentin kullandık söylenildiği damla kadar biraz içti gibi ağzına şırınga ile verdim ancak kuş ayakta bile duramiyorfuNe şurubu vermiştin ve ne dozaj? Kuş ilaçtan içmiş miydi?
Neyse sen yardım etmeye çalışmışsın. Sana çıkışmıştım çünkü çok sinirlendim,kusura bakma. Senin durumun da ortada.Ya sorduğumda bactirim yada agumentin şurubu denildigi için agumentin kullandık söylenildiği damla kadar biraz içti gibi ağzına şırınga ile verdim ancak kuş ayakta bile duramiyorfu
Kesinlikle haklısınız bir şey diyemiyorum ama inanın bende o kadar çaresizdim elimden bişey gelmedi yani keşke hemen o dakika kuşu alıp gitseydim ancak sahipleride seviordu çok fazla üzülüyolaedi soramadım bile ölümune yakın alırım dedim ama çok geçti her türlü yetisemiycektimNeyse sen yardım etmeye çalışmışsın. Sana çıkışmıştım çünkü çok sinirlendim,kusura bakma. Senin durumun da ortada.
Böyle şeylere çok sinir oluyorum ve tepkimi gösteriyorum.
1adet muhabbet kuşları vardı o gayet sağlıklı yanına eş aldılar hemde bir sultan papağanı aldılar onlarda çok uğraştı bir sürü vitamin almışlar ama yeterli degildi1 tane kuşa bakamayan ne diye yeni kuş alır ya hayret..