Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Yenisi için mi dedi bunu ?Düzelmez mi yani1 haftadır ilaç kullanıyo bugün başka bir şey verildi verdiği şeyi de verirken bunu kullanıpta düzelmeyen kuş olmaz dedi

Yenisi için mi dedi bunu ?Düzelmez mi yani1 haftadır ilaç kullanıyo bugün başka bir şey verildi verdiği şeyi de verirken bunu kullanıpta düzelmeyen kuş olmaz dedi

Kuşun güncel dışkılarını paylaşın 10 tane falan dışkı yapsın. Sonra foto paylaşınız. Kuşu kafesten çıkarın yakından video çekip paylaşın. Kuyruğu falan görünsün.

EvetYenisi için mi dedi bunu ?
Madem öyle daha önce neden bunu vermemiş ?
Yenisi için mi dedi bunu ?
Katılıyorum hocam. Denize düşen çare olduğunu sandığına sarılıyor ne yazık ki. Bulunduğum ilde kuşlarla ilgilenen öyle veterinere denk gelemedim daha ne yazık kiMadem öyle daha önce neden bunu vermemiş
Videoda kuşun ciddi bir hastalığı görülmüyor. Aslında kuş stres yaşıyor olabilir. Bulunduğu ortamda onu strese sokacak bir şeyler var mı aklınıza her geleni yazın. Mesela kedi sesi duyuyor mu ? Vs vs her şeyi yazın.Madem öyle daha önce neden bunu vermemiş ?
Eşi var hocam ayrılardı birleştirdik ama aralarında tel var birbirlerini kaşıyorlar telin arasından. Birleştirmeden önce kuyruk yolmaya başladı, birleştirdik ten sonra da birbirlerine alışmaları için kafesten hiç çıkarmadım Genelde ya kafesin içinde ya da dışında TV sesi duymuyor, süpürge sesine tepki veriyor, ötüşünde problem varken bile süpürgenin sesini duyunca sesi düzeliyor bir anda ama bunların dışında öyle onu strese sokacak bi ses yok.Videoda kuşun ciddi bir hastalığı görülmüyor. Aslında kuş stres yaşıyor olabilir. Bulunduğu ortamda onu strese sokacak bir şeyler var mı aklınıza her geleni yazın. Mesela kedi sesi duyuyor mu ? Vs vs her şeyi yazın.
O kadar haklısınız ki hocam
Eşi var hocam ayrılardı birleştirdik ama aralarında tel var birbirlerini kaşıyorlar telin arasından. Birleştirmeden önce kuyruk yolmaya başladı, birleştirdik ten sonra da birbirlerine alışmaları için kafesten hiç çıkarmadım Genelde ya kafesin içinde ya da dışında TV sesi duymuyor, süpürge sesine tepki veriyor, ötüşünde problem varken bile süpürgenin sesini duyunca sesi düzeliyor bir anda ama bunların dışında öyle onu strese sokacak bi ses yok.
Hocam bir de gittiğimiz yer el ve gözle muayene ederek dışkısında kan olmamasına rağmen bağırsaklarında ara ara kanama var dedi görsel olarak paylaştığım ilacı o nedenle verdiVideoda kuşun ciddi bir hastalığı görülmüyor. Aslında kuş stres yaşıyor olabilir. Bulunduğu ortamda onu strese sokacak bir şeyler var mı aklınıza her geleni yazın. Mesela kedi sesi duyuyor mu ? Vs vs her şeyi yazın.
Çocuğum ve oyuncakları var aklıma gelen hocam ayrı kafestelerdi 2 hafta oldu birleştireli aradaki teli kaldırmadıkEşiyle ne zaman birleştirdiniz ?
Sadece ses değil atıyorum yakınlarında bir oyuncak ayıcık bile onu strese sokabilir mesela.. Biraz düşünün belki buluruz beraber.
Bu yorumu dışkıya bakarak mı yaptı ?Hocam bir de gittiğimiz yer el ve gözle muayene ederek dışkısında kan olmamasına rağmen bağırsaklarında ara ara kanama var dedi görsel olarak paylaştığım ilacı o nedenle verdi
Evet hocamBu yorumu dışkıya bakarak mı yaptı ?
Açık kahve çok açık yeşil arada çok koyu yeşil sulu ara arada ince ip şeklinde suluydu 6 gün öncesiDışkı parlak siyah mıydı peki ?
Kanama yokmuş o zamanAçık kahve çok açık yeşil arada çok koyu yeşil sulu ara arada ince ip şeklinde suluydu 6 gün öncesi
Bende söyledim kendisine ama anlaşamadık ne yazık ki. Hocam şimdi ne yapmam gerekliKanama yokmuş o zaman
Bence birkaç gün probiyotik, mineral ve vitamin desteği vererek gözlemleyelim. Hemen hasta olduğunu kabul edip ilaç başlamayalım. Her gün gelişmeleri paylaşırsınız gerek olursa ilaç başlarız. En mantıklı yöntem budur bana göre.Bende söyledim kendisine ama anlaşamadık ne yazık ki. Hocam şimdi ne yapmam gerekli
güncel dışkısı hocamBence birkaç gün probiyotik, mineral ve vitamin desteği vererek gözlemleyelim. Hemen hasta olduğunu kabul edip ilaç başlamayalım. Her gün gelişmeleri paylaşırsınız gerek olursa ilaç başlarız. En mantıklı yöntem budur bana göre.
Röntgen çektirme imkanınız var ise röntgen çektirmenizi öneririm.güncel dışkısı hocam
Araştırıcam inşallah bulabilirim. Sizce kötü bir durum mu varRöntgen çektirme imkanınız var ise röntgen çektirmenizi öneririm.