LİMON<3EGE
Meraklı Üye
Çok teşekkür ederim @alphKuşun bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Günü gününe tutacak değil, bazı günler halsiz olup, uyumak isteyebilir.
Çok teşekkür ederim @alphKuşun bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Günü gününe tutacak değil, bazı günler halsiz olup, uyumak isteyebilir.
3 gün probiyotik ve multivitamin takviyesi yapın öyle bakalım.Ne yapmam gerekir
Sağdaki dışkı koksidiyoz da görülen dışkılardan biri. Ama soldaki dışkı fena değil. Yarına kadar gözlemleyin, yarın güncel dışkı fotoğrafı atın bakarız,geçmemişse ilaç öneririm.Biraz geç dışkılıyor sanki 2 saatte 3-4 Dışkı yaptı? @Recai SULAMİS
Yok. Siyah gelmiyorBen bunu dışkıyı görmeden önce söyledim, son dışkılar iyi gözükmüyor. Genel olarak dışkısı siyah mı geliyor.
Yok siyah değil normalde. Böyle genel olarakYem dışında başka birşey verdin mi ? Birde dışkıların geneli sağdaki gibi siyah mı ? Arada farklı dışkılayabiliyorlar. Çoğu öyle değilse 1-2 gün probiyotik ver düzelmezse ilaca başlarsın.☹
Tüyde olmasından dolayı halsiz olması da normal. Kuşu gözlemleyin, siyah dışkılar gelmeye devam ederse Koksidiyoz olabilir.
Yok siyah dışkı gelmiyor. Fotoğraftan tuyde olduğu belli oluyor mu? @alphTüyde olmasından dolayı halsiz olması da normal. Kuşu gözlemleyin, siyah dışkılar gelmeye devam ederse Koksidiyoz olabilir.