H Hürkan YILMAZ Guest 18 Ocak 2014 #1 Kuşları kızıştırmak için bazıları sularına bal koyduğunu duydum doğrumudur ve nekadar koymalıyız.
onurcan55 Meraklı Üye Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 153 Tepkime puanı 1 18 Ocak 2014 #2 ilk defa böyle bir şey duyuyorum nasıl oluyormuşki -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:08 -- bn kızışmaları için haftada bir havuç rendeleyip veriyodum
ilk defa böyle bir şey duyuyorum nasıl oluyormuşki -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:08 -- bn kızışmaları için haftada bir havuç rendeleyip veriyodum
H Hürkan YILMAZ Guest 18 Ocak 2014 #3 onurcan55' Alıntı: ilk defa böyle bir şey duyuyorum nasıl oluyormuşki -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:08 -- bn kızışmaları için haftada bir havuç rendeleyip veriyodum Genişletmek için tıkla ... Bende biyerden gördüydüm ama hatırlamıyorum onun aslını öğrnmek istedim
onurcan55' Alıntı: ilk defa böyle bir şey duyuyorum nasıl oluyormuşki -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:08 -- bn kızışmaları için haftada bir havuç rendeleyip veriyodum Genişletmek için tıkla ... Bende biyerden gördüydüm ama hatırlamıyorum onun aslını öğrnmek istedim