hayvanı bununla arabada taşıyor musunuz
klimadan falan koruyor sanırım?
ne amaçla taşıyorsunuz kuşu?
mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilgi için teşekkürler.
ben fiyatı uygun olanı sipariş verdim. memnun kalacağımı düşünüyorum.
en kötü ihtimalle, ürün kuşu kutuya koyup taşımaktan daha sağlıklı olacağı kesin.
inşallahRica ederim, tabi kutuda taşımaktan iyidir. Hayırlı olsun ama o ürünün plastiği bana kötü gibi geldi umarım pişman olmazsınız.
En ilkel benmişimKafesini streçle sarıp taşıyorum ve ne klima ne cam açtırıyorum
O mutlu ben mutluu
peki büyük kafeste taşırken, tünekte uyurken araç çukura girerse ve hayvan kafesin dibine çarparsa sıkıntı olmaz mıUzun yolculuklarda, bu tür küçük kafeslerin kullanılması doğru değil. Böyle durumlarda ben de kafesin etrafını streçle kaplıyorum![]()
peki büyük kafeste taşırken, tünekte uyurken araç çukura girerse ve hayvan kafesin dibine çarparsa sıkıntı olmaz mı
aynen iyi, sağlam olur, hayvan güvende olur zaman.
bizim kuş aşağı inmeye korkuyor diye yemlikleri yukarı koyduk.. iyicene alıştı aşağıya inmemeye.
2gr nin plastik kalitesi, tasarımı iyi ancak kuşa ufak geldi (kuyruğu dışarıda kaldı ilk başta, sonra düzeltti çapraz durup)Rica ederim, tabi kutuda taşımaktan iyidir. Hayırlı olsun ama o ürünün plastiği bana kötü gibi geldi umarım pişman olmazsınız.
2gr nin plastik kalitesi, tasarımı iyi ancak kuşa ufak geldi (kuyruğu dışarıda kaldı ilk başta, sonra düzeltti çapraz durup)
bunu daha geniş ve büyük olan NZ84 ile değiştirdim memnun oldum.![]()
![]()
![]()