Masallah hayirli olsun 12 saatte benle kuslarim seyahat etmislerdi canlilar icin yolculuklar yorucu oluyor bol saglikli yavrular alirsiniz insallah
İnş arkaşlar ben hep demişimdir bakarsan bakarlar çok teşekkürlerMasallah ikiside şahane gerçekten ınsallah sağlıkla bakar sürü ile yavru alırsınız.
Ay sesli guldurdunuz beni valla [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Sabir sabir.Wallahi bende iyi baktığıma inanıyorum ama yok allah yok bizimkiler çocuk dusunmuyor .
içtiğim sigara değil bunlar hasta edecek beni hakikaten sakınan göze çöp batar derler şimdi yemi daha kaliteli veriyorum vitamin aynı şekilde iyi bir komplex vitamin aldım kızıştırıcı yemi aldım veriyorum meyve sebze tünek plastik idi ahşap aldım su markası buzdağı oda sıcaklığı 20 nem yüzde 40 yalnız kalma süreleri 10 saat ses yok mis gibi ortam yumurta yoookkkkAy sesli guldurdunuz beni valla [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Sabir sabir.
HTC Desire 816G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklerim her zaman illa almak da şart değil ziyarete de beklerizmaşallah ya.bizede nasip olur inşallah kahraman beyden bir çift kuş almak
iyi yapmışsın kafasını dinlesin hele bi afacanEkli dosyayı görüntüle 7959 herkese çok teşekkürler. Daha güzelleri sizin olsun. Kahraman hocam ayırdım 1 hafta ayrı kalsınlar diye. hem sitsesini atsın hemde ortama alışması yönünden böylesi daha iyi olur.