Yusufcan Kalemtaş
Meraklı Üye
Arkadaşlar tek kuşum var daha çabuk konuşturmak için nijer tohumu almalımıyım.Bir etki gösterirmi?Öğlene kadar cevap verirseniz sevinirim
Kızıştıracagi için konuşur zaten. Yemine az miktarda karistirabilirisniz. Fazla vermeyin tuye sokar .Zaten konusturucu yemler var ayri bi yemlikte onuda verebilirsiniz.
Aynen aynen doğru soyluyorsun sonuna kadar haklisin. Kuzenim kusuna konusturucu yem aldi ve 20 25 gun sonra konuşmaya başladı. Insanlari yanlis yonlendirmiykrum bi karimda yok sadece yardimci olmaya çalıştım.Öyle bişi yok hocam yanlış yönlendirme yapmayın kızışan kuş konuşur diye bir bilgi yok. Ayrıca konuşturucu yem de yoktur. Sizin gibiler inanıp aldığı sürece takla attıran yemde piyasaya sürücekler siz gidip kesin onuda alırsınız..
Düzgün konuş profesör. Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım..Her kuş aynı değildir. Siz o zaman o gün karpuz verseydiniz buraya karpuz verin konuşur mu yazıcaktınız ? Saçmalık kuşu yatkınmış veya çok ilgilenmiş konuşmuş hemen herşeyi saçma sapan aldığınız ürünlere bağlamayın..
Düzgün konuş profesör. Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım..
Tamam profesör. Sende herseye maydonozluk yapma. Iyi forumlar.Senden mi öğrenicem insanlara faydasız bilgiler verme. Bilmediğin konularda çeneni kaptmasını bil..
Tamam profesör. Sende herseye maydonozluk yapma. Iyi forumlar.
vay be ne korktum hemen ikiledim tamam emredersin klavye artisti senin gibiler yüzünden insan bisey yazmak istemiyor sana simdi hakaret etsem hosuna gidicek sabır sabırİkilee seni görmiyim bir daha insalara yanlış bilgi verirken..
vay be ne korktum hemen ikiledim tamam emredersin klavye artisti senin gibiler yüzünden insan bisey yazmak istemiyor sana simdi hakaret etsem hosuna gidicek sabır sabır